Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

19 octombrie, 2016 10:04

Universitatea de Stat din Moldova economisește pe sănătatea studenților.

 

        Din câte știm, pe 12 octombrie chișinăuienii au primit căldură. La USM căldura a ajuns doar în blocul central unde stă elita. În alte blocuri, studenții și profesorii stau în frig. Uneori studenții îs nevoiți să se înțeleagă cu profesorii să nu facă lecții din cauza asta.

 

        Și asta nu e tot. Căldura n-a ajuns nici în căminile universității, chiar dacă studenții singuri achită serviciile comunale.

 

        Uite așa o viață rece duc în prezent cei de la Universitatea de Stat din Moldova. Și asta în timp ce la domnul rector în cabinet tre să fie călduț și bine.

Îţi place ce ai citit?

11 iulie, 2016 13:11

Masterclass: Cum să obții peste 24.000 unici pe blog în doar 7 ore?

    Întâi de toate vreau să fac următoarele precizări care așa sunt și n-au cum fi altfel în 2016:

1. Lumea nu verifică veridicitatea informației pe care o distribuie;

2. Lumea nici nu citește informația pe care o distribuie;

3. Lumea poate fi ușor manipulată cu niște titluri bine gândite;

4. Lumea până nu-i arăți cu degetul, ea nu găsește și nu vede nimic.

 

    Deci, mai jos vă prezint un masterclass în doar 3 pași simpli cum poți obține mult trafic pe blog:

1. Găsești o prostie scrisă, spre exemplu de Andrei Năstase, despre niște oameni care umblă cu seringi infectate prin oraș și înțeapă oamenii.

Îţi place ce ai citit?

07 iunie, 2016 13:39

The Secret - un gentleman's club plin de secrete.

        Cred că toți ați văzut filme cu scene din cluburi de noapte pentru adulți și vați întrebat cum ar arăta asta în afara ecranului. Cel mai bun sfat e să uiți tot ce-ai văzut pân acum, să-ți iei prietenii, important cu care te simți liber și în care ai încredere și să pleci într-un gentleman's club din apropiere. Așa am făcut Eu împreună cu cei din #horrorsquad și am plecat vineri seara la Secret.

        Odată ce ai intrat - muzica, luminile și fetele te copleșesc într-o transă hipnotică ce te face să zbori. Privirile fetelor îți spun că te plac, mișcările lor îți spun că te vor. Toate îți zâmbesc și îți fac semne erotice pline de sex-apeal.

Îţi place ce ai citit?

17 mai, 2016 18:38

Câteva concluzii față de Moldindconbank

        Odată cu lichidarea BEM-ului, am rămas fără card în valută și uite c-a venit timpul să-mi fac altul. Acum un an, prietenul meu Oleg îmi propunea să-mi fac la ei, la Moldindconbank card. După ce-am mai primit și de la alții feedback-uri pozitive, am decis să încerc. Pentru asta am avut nevoie de buletin, 45 lei pentru Visa Electron și 15 minute libere să plec la o filială de-a lor.

        Pentru mine ca om din domeniul IT, e important să am acces ușor și cel mai important rapid la gestionarea contului, ceea ce Moldindconbank a reușit să-mi ofere. După niște testări făcute cu Web Banking-ul și practica care am mai avut-o pân acum, am găsit mai multe plusuri.

Îţi place ce ai citit?