Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

11 iulie, 2016 13:11

Masterclass: Cum să obții peste 24.000 unici pe blog în doar 7 ore?

    Întâi de toate vreau să fac următoarele precizări care așa sunt și n-au cum fi altfel în 2016:

1. Lumea nu verifică veridicitatea informației pe care o distribuie;

2. Lumea nici nu citește informația pe care o distribuie;

3. Lumea poate fi ușor manipulată cu niște titluri bine gândite;

4. Lumea până nu-i arăți cu degetul, ea nu găsește și nu vede nimic.

 

    Deci, mai jos vă prezint un masterclass în doar 3 pași simpli cum poți obține mult trafic pe blog:

1. Găsești o prostie scrisă, spre exemplu de Andrei Năstase, despre niște oameni care umblă cu seringi infectate prin oraș și înțeapă oamenii.

Îţi place ce ai citit?

07 iunie, 2016 13:39

The Secret - un gentleman's club plin de secrete.

        Cred că toți ați văzut filme cu scene din cluburi de noapte pentru adulți și vați întrebat cum ar arăta asta în afara ecranului. Cel mai bun sfat e să uiți tot ce-ai văzut pân acum, să-ți iei prietenii, important cu care te simți liber și în care ai încredere și să pleci într-un gentleman's club din apropiere. Așa am făcut Eu împreună cu cei din #horrorsquad și am plecat vineri seara la Secret.

        Odată ce ai intrat - muzica, luminile și fetele te copleșesc într-o transă hipnotică ce te face să zbori. Privirile fetelor îți spun că te plac, mișcările lor îți spun că te vor. Toate îți zâmbesc și îți fac semne erotice pline de sex-apeal.

Îţi place ce ai citit?

17 mai, 2016 18:38

Câteva concluzii față de Moldindconbank

        Odată cu lichidarea BEM-ului, am rămas fără card în valută și uite c-a venit timpul să-mi fac altul. Acum un an, prietenul meu Oleg îmi propunea să-mi fac la ei, la Moldindconbank card. După ce-am mai primit și de la alții feedback-uri pozitive, am decis să încerc. Pentru asta am avut nevoie de buletin, 45 lei pentru Visa Electron și 15 minute libere să plec la o filială de-a lor.

        Pentru mine ca om din domeniul IT, e important să am acces ușor și cel mai important rapid la gestionarea contului, ceea ce Moldindconbank a reușit să-mi ofere. După niște testări făcute cu Web Banking-ul și practica care am mai avut-o pân acum, am găsit mai multe plusuri.

Îţi place ce ai citit?

26 februarie, 2016 19:23

Și dacă el nu raporta nimic și vulnerabilitățile ar fi rămas?

        Acum două zile procuratura l-a reținut pe Octavian pentru că găsise vulnerabilități serioase în peste 500 de site-uri din Moldova, inclusiv cele de stat, bănci, site-uri de știri, a partidelor politice, etc. Azi procuratura a venit cu-n comunicat în care el e bănuit de "atacarea și spargerea mai multor site-uri, poște electronice și baze de date":

 

        Cum am făcut cu el cunoștință?

        Acum o lună niște proiecte de-ale mele mai vechi au ajuns și ele ținta lui, unde din cauza unei greșeli a fost posibil un SQL Injection parțial. El în primul rând i-a contactat pe administratorii acelor site-uri unde erau hostate, după care m-a contactat și pe mine, văzând că eu eram creatorul lor.

Îţi place ce ai citit?