Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

12 octombrie, 2014 21:00

Despre oameni, cu referire la ruși

        Există oameni normali, indiferent de etnie, cultură sau credință. Printre ei se numără și ruși, care gândesc normal și cu care ai ce vorbi. Eu sunt sigur că un rus normal din Rusia poate fi cu mult mai demn și respectat decât o mulțime de ruși din Moldova. Pidari sunt peste tot! Atât în Rusia, Ukraina, Moldova, cât și în România! Așa că hai să nu mai generalizăm și să futem un popor în gât din cauza unor PIDARI. Iar pentru toți rusofobii și românofobii de la noi, am un mesaj.

        O parte din mine v-ar spune "Ducețivă-n pizda mamei voastre, că mai bine ele se căcau decât vă dadea viață, sau mai bine vă ejacula tații pe perete și vă lingea mâța!", dar n-o spun fiindcă posibil nu la fiecare din voi părinții sunt vinovați că ați crescut așa imbecili, dar la o parte din voi așa și este.

Îţi place ce ai citit?

02 iunie, 2014 22:50

Palas Iași - un complex pentru toate vârstele.

        În weekend, am fost invitat în Iași la implinirea a 2 ani de existență a Palas Mall. Să începem cu aceea că Iași-ul văzut de mine este un oraș curat. Palas Iași(sau Palas Mall) este situat chiar lângă Palatul Culturii, având un camping destul de mare cu diferite elemente distractive atât pentru copii cât și pentru maturi.

Palas Iași Palas Iași

Palas Iași

        Eu pot să zic că shopping-ul e puțina parte din tot ceea ce poți să vezi sau să faci acolo. Aceste două zile practic au fost puține pentru a trece și a descoperi întregul complex, dar totuși am reușit să-mi fac și careva cumpărături. Ceea ce ține de prețuri, poți găsi atât lucruri ieftine, cât și scumpe în dependență de brand, dar cred că totuși sunt mai ieftine decât la noi.

Îţi place ce ai citit?

10 februarie, 2014 23:10

Offline cu Igor Dodon

        Ieri a avut loc un nou offline, de data aceasta cu Igor Dodon. Inițiativa în mare parte fiind cea pentru al cunoaste pe el ca om și nu ca personalitate politică. Offline-ul sa început dis de dimineață în rutieră în drum spre Sadova, locul unde el sa născut. Pentru început și-a făcut o autobiografie de genul unde a crescut, unde a învățat, ce a studiat, etc. A studiat economia și a dat de înțeles că stă bine la etapa aceasta. A mai povestit și despre cum a început în politică, ce scopuri avea, etc.

        O parte din drum mai aproape de Sadova zice că a reparat-o, fiindcă era strașnic pe acolo.

Îţi place ce ai citit?

06 februarie, 2014 23:09

Offline cu Alexandru Tănase

        Ieri a avut loc un offline cu Președintele Curții Constituționale a Moldovei, Alexandru Tănase. A părut a fi un om ce știe bunele maniere. Deși nu tare demult a ajuns în capul CC-ului(de 2 ani undeva), dar a avut multe de spus despre realizările făcute. Se arată a fi un om decisiv ce nu are de ce se plânge. Nu regretă că s-a dus din PLDM(eu cred că cu sufletul el încă e în partid). Crede și știe că totul ce sa petrecut, a fost spre bine. A zis că chiar și alte țări au luat exemple de CC-ul nostru.

        Deloc nu-i stimează pe Comuniști, ia luat și în râs într-un mod mai fictiv.

Îţi place ce ai citit?

26 ianuarie, 2014 15:42

Despre camerele de supraveghere a Centrului Unic de Monitorizare şi Coordonare al INP

        Zilele acestea am avut ocazia să merg la Centrul Unic de Monitorizare şi Coordonare al INP să vedem cum funcționează camerele nu demult instalate în intersecții ce vor depista încălcările șoferilor noștri iubiți. Vă zic din start, Păzea! Ele funcționează cu mult mai bine decât erau așteptările mele. Variantele ce erau cu numerele de înmatriculare ce conțin Q sau W sunt doar un mit! Poate și a existat vreo problemă careva, dar acum ea nu mai persistă.

        Să începem din start. Proiectul e din 2007, doar că până în 2009 a stat pe raft, după care s-au apucat de el. Chinezii ne-au oferit un grant ce a acoperit toate cheltuielile.

Îţi place ce ai citit?