Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

05 aprilie, 2013 22:40

De ce "îmi plac oamenii simpli"?

        Nu cu mult timp în urmă am aflat de un băiat pe nume Nick Bk. Mulţi îl cunosc, mulţi nici n-au auzit de el. Astăzi întâmplător am asistat la un live video chat pe ustream unde care şi cum îi dădeau întrebări şi el menţinea un dialog cu spectatorii. Unul din spectatori la întrebat "ce fel de oameni îi plac?", unde el a răspuns că-i plac oamenii simpli, după care i-am dat Eu o întrebare "de ce oamenii simpli? doar un om ne simplu nu-i un om галимый" şi din câte am reţinut, mi-a răspuns că nu-i plac oamenii ce se ţin cu nasul pe sus sau ceva de genul acesta, adica într-un fel că el vede doar negativ în cei ce nu sunt simpli.

Îţi place ce ai citit?

10 martie, 2013 11:45

Iubire ca în filme!

        Nici nu ştiu cu ce să încep, fiindcă sute de prostii şi sute de gînduri îmi stau în cap şi toate se rezumă doar la o singură întrebare! — НАХУЯ???

        — Нахуя să te sinucizi din cauza unui sentiment de iubire??? БЛЯ!!! НАХУЯ??? Нахуя la ai tăi 20 de ani, sau la câţi ai tu acolo vrei să sari de pe blocuri??? Нахуя vrei să te spânzuri??? Нахуя vrei să-ţi dai foc, sau mai nuştiu ce acolo??? Ce ştii tu în pizda mă-ti de Om cretin ce eşti despre iubire la ai tăi câţiva ani??? Cât de toromac sau toromacă poţi să fii ca să ajungi la aşa o concluzie despre o viaţă abia începută, neevoluată şi nedezvăluită?

Îţi place ce ai citit?

10 martie, 2013 02:19

Aşteptăm

E primăvara, dimineţile deja devin mai plăcute,soarele iţi zâmbeşte gingaş prin geam,dorinţa de a dormi şi a te infaşura cât mai comod în plapumă îi cea mai mare,dar trebuie de lucrat de învăţat de sperat la lucruri mai bune şi de aşteptat. Unii ştiu ce aşteaptă alţii habar nu au,unii au scopuri, idei bine planificate puse la punct şi trebuie doar să astepte acel prilej de a le realiza,alţii au mofturi,pofte,dorinţe schimbătoare dar oricum la fel aşteapta şi inima le este plină de speranţa că neapărat  nu azi da mâine nu mâine da poimâine se va întâmpla ceva plăcut ce o să le schimbe viaţa spre bine spre ceea ce ei visează.

Îţi place ce ai citit?

09 martie, 2013 22:23

Totul despre "Nimic"

    “Nimic” – este un cuvînt despre nimic. Nimicul nu a fost descoperit de nimeni, el a apărut din nimic, şi nimeni nu şi-a dat seama de unde el s-a luat.

    Prima definiţie a nimicului n-a fost dată de nimeni,  şi n-a fost publicată nici într-un ziar, şi nimeni nu a scris nimic despre acest mare eveniment. Primii oameni care au observat nimicul, nu au fost niciodată, ei parcă nici nu au existat, nimicul i-a luat cu el, în lumea vidă a nimicului. Acesta a fost cu nimeni nu ştie cîţi ani în urmă, într-o ţara care niciodată nu a avut nume.

    Se spune din moşi-ne-strămoşi că nimicul de la început se numea altfel, mai bine zis nu se numea nicicum, şi deci simţind nevoia nimicului, oamenii i-au dat numele primului om care nu a făcut nimic în viaţa sa, şi despre care la sigur că nu ştie nimeni, şi anume Nimeni Nimic.

Îţi place ce ai citit?

02 martie, 2013 16:40

Naşterea la domiciliu

        Dacă de luat şi de căutat prin internet, poţi găsi o mulţime de articole, video, imagini cum unele femei nasc acasă, sau prin alte locuri înafară de spital. Şi la fiecare din aceste postări poţi vedea o sumedenie  de comentarii de căcat în pizda mamei lor de proşti şi neinformaţi!!! Cică părinţii sunt dibili, şi-au pus viaţa în pericol a lor şi a copilului, oameni fără minte, că aşa ceva nu se pune pe internet, că e scârbos, etc, etc. Şi încă sute de comentarii de acest gen! Că nu sau folosit de albituri curate, că au născut fără igienă, fără experienţă, şi aşa mai departe cu critici de căcat!

Îţi place ce ai citit?