Fii #bleadi bărbat!

        Cât despre femei, atât şi despre bărbaţi... Adevăraţi sunt puţini... Doar că într-o proporţie mai mare în comparaţie cu femeile. Mulţi în ziua de azi aţi uitat cum trebuie să fie un bărbat, cum trebuie să se comporte, cum trebuie să-şi aleagă femeile, cum să le alinte sau cum să le pună la locul lor! Daţi de gustul 3.14**** şi uitaţi de demnitate, de respectul faţă de voi înşivă. Cu încetişorul uitaţi că trebuie să bateţi cu pumnul în masă atunci când e nevoie. Uitaţi că aveţi la urma urmei p**a cu care voi trebuie să controlaţi paşii femeii şi nu ea pe ai voştri! Înloc să-i aduci o floare din propria iniţiativă din faptul că o iubeşti, că o respecţi, că o vrei bărbăteşte, să-i demonstrezi că eşti bărbat şi să o faci fericită, tu stai sub cabluc şi faci nu ceea ce vrei tu, ce ţine de iniţiativa ta, dar ceea ce îţi dă ea de înţeles la orice pas, te fute moral şi tu faci totul pentru ea doar din teama de a o pierde, uitând de respectul faţă de sine! Băh omule! Poate nu e bună ea aşa după cum pare? Poate e o oaie şi nu merită atenţia ta?

        Pielea mă-sâi... Eşti bărbat! Vrei să o cucereşti? Fii bărbat! Arată-i ceea ce simţi pentru ea! Dacă o să-i fii interesant, ea o să-ţi dea de înţeles! Dacă nu, mai străduite dacă crezi că ai să reuşeşti, dar în mod normal şi nu la picioarele ei ca o căţea! Dă-i voie să se folosească de bunătatea ta până la un timp! Nu te lua după ochi dulci şi fuste scurte dacă nu simţi o careva atracţie sufletească din partea ei! Fii mai decisiv! Oferă-i libertate că nimănui nu-i place să fie ţinută din strâns, dar în acelaşi timp dă-i de înţeles că te poate pierde dacă va face vreun pas greşit!

        Nu te împinge din start după cadouri scumpe, poţi să o sperii şi să-ţi zică "nu", fiindcă ea nu vrea cumpărată, ea vrea cucerită! Sau tot ce-i posibil să înceapă să iasă cu tine din punct de vedere material, şi nu sufletesc, după cum fac multe curve în ziua de azi! E deajuns să vii cu o floare la următoarea întâlnire, indiferent îţi permiţi ceva mai mult sau nu! Principalul va fi atenţia şi să nu se primească că mâine-poimâine îţi va spune că "tu nu mai eşti cel ce erai la început!" şi să rămâi ca un лох.

        Dacă ai prietenă, nu-i da voie să strige la tine, o fată normală trebuie să ştie cum să se comporte când sunteţi în companie, şi când sunteţi în doi. Dacă a greşit ceva, dă-i de înţeles chiar în acel moment că aşa ceva nu trebuie să mai facă! Zii calm, liniştit, cu blândeţe că ceea ce a făcut nu-i frumos şi nu trebuie să se mai repete! Dacă nu înţelege, ia-o într-o parte şi zii că dacă mai face aşa odată, o fute acasă învârtind! Nu-i da voie niciodată să se suie în cap! Ea trebuie să-şi ştie locul de femeie! Şi dacă va vedea la tine aşa caracteristici şi îi va păsa de tine, o sa înţeleagă şi mai mult precis că aşa ceva nu va mai face! Fiindcă te iubeşte!

        Eşti bărbat? Nu o bate! Nu are ea puterea ceea ca să se apere! Pumnul strâns niciodată nu trebuie să fie îndreptat spre o femeie! Asta dă dovadă doar de un om slab şi prost la minte! Ce fel de stimă mai poate fi după asta? La urma urmei dacă chiar nici în ruptul capului nu înţelege, şi vorbele nu ajut, e deajuns să-ţi simtă o palmă bună din stânga sau dreapta pentru a căpăta teama de a mai ridica mâna la tine încă odată sau de a mai face ceea ce nu trebuie în locuri şi cazuri nepotrivite!

        Nu uita să-i zici că o iubeşti şi cât de mult înseamnă ea pentru tine! Indiferent de zi, oră şi loc! Dacă o iubeşti cu adevărat, nu trebuie să-ţi fie ruşine niciodată să-ţi exprimi sentimentele faţă de a treia persoană! Fii bărbat, nu fi un cretin în faţa oamenilor sau a prietenilor tăi zicându-le că ţie ţi-i pohui de dânsa pe când ştii că îţi curg mucii după ea! Când ieşi în lume cu dînsa, ea trebuie să fie partea ta frumoasă ce te face mai bun, să meargă nu în urma ta, şi nici inaintea ta, ci în rînd cu tine, să te facă mândru că o ai şi te are!  Gura oamenilor nu trebuie să ajungă să zică "ce oaie şi-a găsit", "cu ce prost sa legat"... Ei trebuie să vadă doar respectul reciproc! Iar pentru asta eşti tu! Bărbat! Ce trebuie să ştii cum să-ţi conduci femeia!

        Femeia nu trebuie niciodată să fie mai sus ca tine! Chiar dacă merită! Ea e partea slabă, ce caută partea puternică! Ea tot timpul va avea nevoie de sprijinul tău! Chiar dacă pare a fi independentă şi în puteri! Nu fi o povară de căcat pe capul ei! Ajut-o, susţine-o, încurajeaz-o fiindcă merită odată ce te-ai legat cu dânsa. De altfel altcineva o va face în locul tău şi vei rămâne fără ea.

        Bucur-o cu sex şi dragoste regulat, chiar şi pe neaşteptate, chiar şi în locuri extrimale. Fii romantic în pat, dar în acelaşi timp dur şi rău! Citeşte Kamasutra, surprinde-o cu ceva nou! Adu-o la cel puţin 3 orgasme în timpul unei partide de sex! Fă-o să hohote şi să-i tremure picioarele de plăcere! Nu te gândi numai la tine şi la orgasmul tău. Nu ai să o satisfaci tu cum trebuie, o să se ducă la altul şi asta va fi ceva normal!

        Nu o lăsa să bată ea cu pumnul în masă! NICIODATĂ! Toate femeile iubesc să fie comandate! Iubesc bărbaţi decisivi! Cum să le spună aşa şi să facă! Dă-ţi seama când trebuie să fii moale, când trebuie să laşi de la tine şi când trebuie să o pui la punct!

        Nu te teme de certuri dacă ştii că eşti corect! Nu te teme niciodată că poţi să o pierzi! N-ai să o pierzi dacă ai să o înveţi de bine! Tu în ochii ei trebuie să fii Dumnezeul ei! Cel ce va avea grija de dânsa! Cel ce o va îndrepta pe calea cea dreaptă! Cel după care se va afla în siguranţă! Fiindcă doar cu aşa oameni ea va dori să-şi petreacă restul vieţii, şi doar de la aşa oameni va dori copii la fel de buni şi înţelepţi ca tine!

 

        Tot ceea despre ce am vorbit mai sus e doar puţina parte din tot ceea cum trebuie să fie un bărbat adevărat! Iar cel mai important lucru de care mulţi nu îşi aduc aminte e că au uitat să fie ei înşişi!

Îţi place ce ai citit?