Câteva concluzii față de Moldindconbank

Câteva concluzii față de Moldindconbank

Odată cu lichidarea BEM-ului, am rămas fără card în valută și uite c-a venit timpul să-mi fac altul. Acum un an, prietenul meu Oleg îmi propunea să-mi fac la ei, la Moldindconbank card. După ce-am mai primit și de la alții feedback-uri pozitive, am decis să încerc. Pentru asta am avut nevoie de buletin, 45 lei pentru Visa Electron și 15 minute libere să plec la o filială de-a lor.

Pentru mine ca om din domeniul IT, e important să am acces ușor și cel mai important rapid la gestionarea contului, ceea ce Moldindconbank a reușit să-mi ofere. După niște testări făcute cu Web Banking-ul și practica care am mai avut-o pân acum, am găsit mai multe plusuri.

Ce este Web Banking?

Web Banking este un sistem online ce oferă clienților posibilitatea efectuării operațiunilor bancare la distanță într-un mod cât se poate de simplu, utilizând un dispozitiv conectat la internet, în orice timp al zilei, din orice colț al lumii.

Deci, să revin la plusuri:

1. Accesul la Web Banking e doar la câteva click-uri distanță. Nu e nevoie să te duci cu cardul la bancomat pentru a primi un bon cu un login și parolă pe care practic e imposibil de ținut minte;

2. Când te abonezi, ai posibilitatea să-ți alegi singur chiar și numele de utilizator(nu primești un ID din vreo 10 cifre). Asta e un plus mare dacă ai de gând să păstrezi loginul și parola contului în minte;

3. Nu au captcha  la autentificarea în cont(codul cela din imagine pe care trebuie să-l introduci). Eu, folosind 1Password pentru păstrarea informațiilor secrete în formă criptată, sunt la două click-uri distanță de contul utilizatorului;

4. În versiunea mobilă(Mobile Banking) te poți conecta cu același login și parolă;

Pe lângă astea mai poți gestiona limitele contului, la fel îți poți bloca cardul dacă l-ai pierdut sau „întâmplător” l-a luat femeia cu ea la shopping în Milano. 🙂

Încă un avantaj important cu care se diferențiază Moldindconbank este că bancomatele lor permit cash in, adica poți merge la bancomat pentru ați suplini contul în lei sau în valută(da da, primesc chiar și dolărei și eurași). La fel pot sluji ca schimb valutar, bagi valută și scoți lei.

Acum că tehnologiile avansează, cam toți furnizorii de servicii din orice domeniu acceptă plățile și online. Moldindconbank este integrat practic cu toți furnizorii, fiind peste 300 la număr, care e permanent în creștere. De aceea poți liber să intri în cont, în secțiunea „Achitări și transferuri” și să-ți achiți foarte ușor toate facturile online.

La sfârșit de lună, sau oricând ai nevoie, poți vedea istoria tranzacțiilor sau extrasul din cont și verifica dacă totul este în regulă cu banii tăi.

M-a bucurat încă faptul că săptămâna trecută Moldindconbank a lansat un serviciu foarte comod și rapid de transfer de la om la om a banilor: www.transfer.md, cu tarife cred eu mai mici decât pe piața online. Tot de ce ai nevoie este cardul tău și datele de card celui care vrei să-i trimiți bani, indiferent de țară. Cum găsesc vreun client care are să-mi trimită bani, am să testez cum lucrează.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *