Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

10 august, 2015 16:05

Obicei prost la nuntă!

Mai prost obicei cu intenții și rezultate neclare decât anunțarea în microfon a sumei pe care o pui pe masă e înmânarea plicurilor cu numele invitaților pe ele(iar cum se împart ele în mijloc de nuntă, asta-i pizdețul omului în esență).

 

Primul obicei - ok, vine din trecut de undeva. Dar cu plicurile??? De unde vin plicurile??? Cine-i pizdețul cela care a răspândit acest obicei și mai tâmpit???

 

De fiecare dată se crează impresia că ești obligat să bagi ceva în el. Iar într-un moment dat, toți, în comun, atent, pe sub masă, prin colțuri, să nu-i vadă nimeni, ca și când dau mită, bagă în el licoarea mult așteptată de miri.

Îţi place ce ai citit?

13 februarie, 2015 09:30

Concluzii după "Fifty Shades of Grey​"

Vă zic din start, cartea n-am citit-o și idee n-aveam ce trebuia să se întâmple.

 

1. Am scris deja despre traducerea în rusă rea. Păcat. Până la urmă oricum te deprinzi.

2. Introducerea nu a fost dezvoltată deloc. Timp de 15 minute ei au reușit să ne facă cunoștință cu actorii, să facă ei doi cunoștință și după a 2-a întâlnire ea să se îndrăgostească. Cam prea repede pentru un început de film.

3. Nici nuștiu de unde și până unde, ea îi spune că-l iubește.

4. Dialogul, scenele erotice au fost bune. M-au bucurat. Oral pentru știri n-a fost. Poate în următoarele părți.

5. Într-un moment neașteptat, m-am simțit Grey văzându-mă dintr-o parte.

Îţi place ce ai citit?