Cum trebuie să arate o închisoare?

Cum trebuie să arate o închisoare?

Nu e normal și nu e în drept să închizi un om pe perioade îndelungate de viață indiferent de ce crimă a săvârșit. Nu e normal să-l hrănești, să-l îngrijești și să-i păstrezi depturile sale de om zeci de ani la rând între patru pereți.

Care în general e scopul acestor acțiuni? Cu ce se va teme cineva să nu fie închis dacă pe el acolo îl așteaptă un pat moale cu plapumă oferită de familie? Dacă pe el acolo îl așteaptă mâncare de 3 ori pe zi și practic siguranță totală? Care bleadi e scopul???

La fel nu-i pot înțelege pe cei care promovează aceste acțiuni cu fraze de genul: „închis pe viață!”, „de tăiet coaiele”, „de împușcat”, etc, etc…

Băi! Țineți minte o regulă fundamentală a unei vieți normale în societate! Nimeni nu are dreptul de a ucide sau de a trauma pe viață pe cineva!

Tot asta s-ar putea face altfel! S-ar putea face în așa mod, că nici celui mai rău dușman al vostru nu-i veți dori să nimerească măcar o zi în acel Ad creat special pentru infractori. Iar ce-i aflați la libertate se vor gândi de 1000 de ori dacă merită să facă unele acțiuni sau nu.

Ce nu se face acum în acei zeci de ani cât stau condamnații la răcoare, s-ar putea face în câteva zile/săptămâni/luni în noul Ad, după care vor fi eliberați și la sigur asta va fi ultima dată când ei și-au încercat norocul!

  1. În primul și-n primul rând odată ajuns acolo, oricărui condamnat îi trebuie luate absolut toate drepturile. Nici un fel de jale și nici un fel de iertare.
  2. Nici un fel de vizite și contacte cu nimeni absolut înafară de cei aflați deja acolo.
  3. Fiecare condamnat pe tot parcursul termenului trebuie în mod regulat de supus torturilor care nu-i vor cauza traume sau urme pe termen îndelungat. În ziua de azi cu atâta știință și tehnologii, putem liber să le provocăm dureri vindecabile.
  4. Duhul și moralul condamnatului să fie adus la zero. Dacă n-ar rezista și ar vrea să se sinucidă, treaba lui c-a ucis(spre exemplu) pe cineva iar acum nu-i gata să reziste pentru o viață mai bună, i se poate înmâna și frânghia sau cuțitul.
  5. Condamnații între ei să poată face orice, dar ținând cont de regula fundamentală a vieții. Între ei tre să fie teamă sau respect unul față de altul pentru că rezistă și speră să iasă cât mai curând.
  6. Și alte reguli dure și fără de milă care merită implimentate în acest Ad.

Poate o să credeți că sunt un tiran, dar vreau să vă spun că doar un așa sistem cu o guvernare demnă de urmat va face ordine în societate și va aduce la minimum criminalitatea! Doar așa oamenii vor putea trăi în liniște, având frica să facă prostii, consecințele cărora îi vor costa mult prea mult! De altfel, câtă teamă costă acum viața unui om sau violul unei femei?

PS: Decât să băgăm pe cineva pe viață între patru pereți cu toate comoditățile de trai, eu aleg să-l băgăm în Ad pe juma de an, unde la sigur va regreta de cele săvârșite pe o viață înainte, iar după, va începe o viață nouă.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *