Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

11 iunie, 2015 10:00

Cum trebuie să arate o închisoare?

 

        Nu e normal și nu e în drept să închizi un om pe perioade îndelungate de viață indiferent de ce crimă a săvârșit. Nu e normal să-l hrănești, să-l îngrijești și să-i păstrezi depturile sale de om zeci de ani la rând între patru pereți.

        Care în general e scopul acestor acțiuni? Cu ce se va teme cineva să nu fie închis dacă pe el acolo îl așteaptă un pat moale cu plapumă oferită de familie? Dacă pe el acolo îl așteaptă mâncare de 3 ori pe zi și practic siguranță totală? Care bleadi e scopul???

 

        La fel nu-i pot înțelege pe cei care promovează aceste acțiuni cu fraze de genul: "închis pe viață!", "de tăiet coaiele", "de împușcat", etc, etc...

Îţi place ce ai citit?

10 martie, 2013 11:45

Iubire ca în filme!

        Nici nu ştiu cu ce să încep, fiindcă sute de prostii şi sute de gînduri îmi stau în cap şi toate se rezumă doar la o singură întrebare! — НАХУЯ???

        — Нахуя să te sinucizi din cauza unui sentiment de iubire??? БЛЯ!!! НАХУЯ??? Нахуя la ai tăi 20 de ani, sau la câţi ai tu acolo vrei să sari de pe blocuri??? Нахуя vrei să te spânzuri??? Нахуя vrei să-ţi dai foc, sau mai nuştiu ce acolo??? Ce ştii tu în pizda mă-ti de Om cretin ce eşti despre iubire la ai tăi câţiva ani??? Cât de toromac sau toromacă poţi să fii ca să ajungi la aşa o concluzie despre o viaţă abia începută, neevoluată şi nedezvăluită?

Îţi place ce ai citit?

02 martie, 2013 16:40

Naşterea la domiciliu

        Dacă de luat şi de căutat prin internet, poţi găsi o mulţime de articole, video, imagini cum unele femei nasc acasă, sau prin alte locuri înafară de spital. Şi la fiecare din aceste postări poţi vedea o sumedenie  de comentarii de căcat în pizda mamei lor de proşti şi neinformaţi!!! Cică părinţii sunt dibili, şi-au pus viaţa în pericol a lor şi a copilului, oameni fără minte, că aşa ceva nu se pune pe internet, că e scârbos, etc, etc. Şi încă sute de comentarii de acest gen! Că nu sau folosit de albituri curate, că au născut fără igienă, fără experienţă, şi aşa mai departe cu critici de căcat!

Îţi place ce ai citit?