Iubire ca în filme!

        Nici nu ştiu cu ce să încep, fiindcă sute de prostii şi sute de gînduri îmi stau în cap şi toate se rezumă doar la o singură întrebare! — НАХУЯ???

        — Нахуя să te sinucizi din cauza unui sentiment de iubire??? БЛЯ!!! НАХУЯ??? Нахуя la ai tăi 20 de ani, sau la câţi ai tu acolo vrei să sari de pe blocuri??? Нахуя vrei să te spânzuri??? Нахуя vrei să-ţi dai foc, sau mai nuştiu ce acolo??? Ce ştii tu în pizda mă-ti de Om cretin ce eşti despre iubire la ai tăi câţiva ani??? Cât de toromac sau toromacă poţi să fii ca să ajungi la aşa o concluzie despre o viaţă abia începută, neevoluată şi nedezvăluită??? Care va fi sensul după sinuciderea ta??? Te-ai gândit la asta??? Cui îi vei face bine??? Ce vei demonstra prin asta??? Cât de proşti sunt unii Oameni ca tine de pe faţa pământului??? Crezi că vei face o faptă eroică??? Crezi că te vor ţine minte??? Crezi că îţi vor face monument??? Peste câteva zile vor uita cu toţii chiar şi cum te-a chemat!!! Păcat şi durere mare vor avea doar persoanele în care ai jucat un rol în viaţa lor!!! La dânsele te-ai gîndit??? Nuu!!! Fiindcă eşti prea prost sau proastă ca să îţi vină în minte aşa gânduri!

        Băăhh căcatule sau făă pizdo ce eşti, ia mai bine şi futete cu capul de părete până a crăpa, măcar te vor ţine minte ca de un Om bun care nuştiu din ce cauză şi-a ieşit din minţi şi s-a sinucis, dar nu lăsa foiţe şi nu zi la nimeni că vrei să te sinucizi sau că deja ţi-ai dat duhul din cauza unei fiinţe care nici nu ştii la concret dacă te-a iubit cu adevărat, sau din contra din cauza unei persoane căreia îi era indiferent de tine până şi după moarte!

 

Să vorbim despre o altă situaţie. Se întâmplă uneori că fata are cu chiu cu vai 13-15 ani iar băiatul(dacă se poate aşa de numit, în viziunea mea el e un pedofil кончиный) are 20-24 de ani şi nuştiu cum şi nuştiu de ce se uită la aşa un pui de copil şi îl îndrăgosteşte în el şi ca şi cum la ei e o iubire pizdeţ ce mare şi adevărată! Nu cum în pizda mă-ti de pulă belită ce eşti să te aducă capul numai să te uiţi la o aşa copilă? Pizda mă-ti boule! Are paisprezece ani!!! Eşti cu 6-8 ani mai mare ca ea!!! Nici corpul nu i sa format până la urmă!!! Ea e la o vârstă cînd singură nu ştie de ce şi de unde ea există!!! E la o vârstă când creierul ei acumulează orice tip de informaţie fără de a o filtra şi de a înţelege ce e bun şi ce e rău! Şi în aşa momente să vii tu un bou neînvăţat şi să-i bagi în cap idei de ale tale murdare şi bolnave că o iubeşti, că pizda mă-sii, că nuştiu ce, după care să sufere, să i se pară sfârşit de lume şi să mai vreie să-şi pună capăt zilelor??? Că lor la aşa vârstă nu le trebuie mult ca să ajungă în aşa situaţie! Băăh...Eu să fiu tatăl acelei copile te-aş rupe în bătaie în pizda mă-ti de animală bolnavă şi fără minte ce eşti!

 

        Acum dă să gândim logic... Să presupunem că Eu m-am întrăgostit nespus de mult de cineva! Şi iaca că am ajuns într-o situaţie critică. Ori ea nu mă mai iubeşte, ori părinţii mei sau a ei sunt contra(despre asta deja trebuie temă aparte, că e foarte mult mult de vorbit) ori nuştiu care altă situaţie ce ma făcut să ajung într-o stare unde deja nimeni şi nimic nu mai contează, unde nimeni şi nimic nu are valoare, nu are sens, într-o situaţie unde toate scopurile şi visele mele sau risipit dintr-o clipire şi brusc totul sa transformat în negru! Să presupunem că am ajuns în aşa situaţie... Băăhh da fie ce-o fi... Cât de rău n-ar fi... Băhh da nici prin cap n-o să-mi treacă şi niciodată n-o să mă gândesc la ceia ca să-mi pun capăt zilelor... Băhh asta e ceva imposibil... Asta e ca şi împărţirea la zero, tinde spre infinit, tinde spre o acţiune ce va avea loc în punctul infinitului, adica NICIODATĂ!

Băh omule dacă cu adevărat ţii indiferent cu totul de tine şi ţii P.O.H.U.I, pune măcar cât de cât mintea în mişcare şi gândeşte-te că poate ai un prieten adevărat, poate ai pe cineva ce te admiră, căruia nu îi eşti indiferent, căruia cu siguranţă îi pasă de tine şi ţine la tine. Ai mamă, ai tată, poate un frate, o soră ce te iubeşte mai mult ca viaţa! La urma urmei poate ai un câine ce te crede Dumnezeu în lumea lui! Cineva oricum trebuie să fie căruia îi pasă de tine! Gândeşte-te la ei! Gândeşte-te ce rău le faci lor! Gândeşte-te ce pată le laşi lor pe inimă! Gândeşte-te cât de mult o să sufere fiecare din ei! O să te plângă zile întregi, oare ei merită una ca asta din cauza că tu te-ai rătăcit în tine însuţi? Şi mai ales din cauza iubirii? Adica ce? Ei tot ar trebui să te urmeze pe tine? Ei doar tot te iubesc aşa cum ai iubit şi tu, poate chiar şi mai tare, şi tot vor avea de pierdut ceia ce ai pierdut şi tu, un om drag! La asta tu te-ai gândit????

 

Oameni buni! Noi suntem Oameni! Şi ca fiecare dintre noi putem să iubim, să suferim, să râdem, să plângem şi iarăşi să iubim. Din start la toţi ne este greu. Ne este greu până ne deprindem şi ne acomodăm, după care putem trăi cu asta, putem să uităm, putem cu timpul să transformăm un sentiment de ură într-o amintire plăcută, putem ca într-o bună zi să ne decidem şi să o luăm cu totul de la început! Noi asta putem! Fiindcă suntem Oameni!

Îţi place ce ai citit?