Naşterea la domiciliu

        Dacă de luat şi de căutat prin internet, poţi găsi o mulţime de articole, video, imagini cum unele femei nasc acasă, sau prin alte locuri înafară de spital. Şi la fiecare din aceste postări poţi vedea o sumedenie  de comentarii de căcat în pizda mamei lor de proşti şi neinformaţi!!! Cică părinţii sunt dibili, şi-au pus viaţa în pericol a lor şi a copilului, oameni fără minte, că aşa ceva nu se pune pe internet, că e scârbos, etc, etc. Şi încă sute de comentarii de acest gen! Că nu sau folosit de albituri curate, că au născut fără igienă, fără experienţă, şi aşa mai departe cu critici de căcat!

 

În privinţa ceia că au încărcat aşa video pe internet deja fiecare cu părerea lui, din partea mea bravo lor, devii mai informat în aşa domenii, şi nu văd nimic scârbos în asta, aşa e natura noastră. Cel mai rău e că majoritatea celor ce zic că e scârbos sunt femeile, fiinţe proaste una ca una, cine dracu le-au educat aşa... Băhh femeie, cum poate să-ţi fie scârbos ceia ce ţine de tine, cum poate să-ţi fie scârbos naşterea unui copil? Momentul cela când el iese din tine? Pe bărbaţi se poate de mai înteles, dar pe voi, femei ce dau naştere copiilor, cum? În fine, asta nu-i cea mai mare problemă întâlnită! Eu vreau să vorbesc acuma despre oamenii ce comentează negativ aşa evenimente prin comentarii enumerate mai sus, majoritatea lor la fel fiind de genul feminin!

 

Oameni proşti ce sunteţi, cine în pizda mă-sii v-au învăţat, sau v-au spus că o femeie trebuie să nască numai la spital? Sau numai cu un medic specialist prezent? Sau nuştiu ce mai născociţi voi acolo! Că cu albituri curate, stirilizate! Că aşa nu se face, că se face invers, sau că mai nuştiu ce acolo! Fă pizdo! Cum năşteau oamenii cu zeci, sute, mii de ani în urmă??? Crezi că ei ştiau de stirilizare? Crezi că aveau apă curată? Crezi că aveau albituri?? Pizda mă-ti! Văd că nu a murit nimeni, i-au crescut pe copii sănătoşi şi cum se cade, ca la urmă tot ei să te nască pe tine o oaie fără minte şi să-i critici pe alţii că aşa nu se naşte! Întreab-o pe mă-ta cum te-a născut pe tine cu 20, 40 de ani în urmă şi în ce condiţi? Întreab-o cum năşteau femeile pe timp de război! Ce ştiau ei atunci de igienă? Năşteau femeile acasă cum puteau şi cum ştiau, sau prin paie, pe drumuri, pe unde se nimerea, şi năşteau copii destul de sănătoşi şi normali! Animalele şi acuma fată in plină natură fără nici un ajutor, şi văd că nu le mor copii! Fată aşa cum pot, aşa cum îi este dat să fete! Se adoptează si fată! Şi aşa se petrece cu fiecare organizm ce există pe lumea asta! Iar voi v-aţi băgat în cap că femeia trebuie să nască doar în spital şi gata, altfel nici cum de parcă aşa şi trebuie să fie! Şi pe lângă asta criticaţi pe alţii! Oameni fără minte sunteţi voi! "массовое быдло" pe care тупа trebuie de pus la părete şi de împuşcat, aşa cum era pe vremuri!

Pe voi să vă trimită în pădure şi să vă deie drumul, voi nici o saptămână nu ve-ţi supravieţui! Unde îţi va fi igiena atunci? Vei mânca căcat de pe jos şi vei naşte în frunze aşa cum ţi-i dat ţie de la natură! Şi o să vedem ce vei zice tu atunci?

 

Băh oameni buni! Voi ce credeţi, că dacă nuştiu cine acolo, nu a făcut chiar totul cum trebuie, gata, el/ea e debil(ă)? Băhh copilul nou născut nu e chiar aşa de neajutorat cum vă pare vouă, are şi el un imunitet careva pe care trebuie să-l întăriţi dar nu să-l apăraţi de tot ce-l înconjoară! El ce degeaba a crescut 9 luni în burtă, ca la urmă să se nască şi să moară dacă nu l-ai apucat cum trebuie sau nu ai făcut ce trebuie la timp, sau nuştiu ce acolo?? Da, sunt cazuri excepţionale, sunt şi anumite reguli! Dar aceste reguli chiar şi animalele le cunosc! Aşa instincte apar din dată cum devii mamă sau tată! Aşa că nu trebuie de făcut o tragedie când un om vrea binele copilului său, şi nu chiar i se primeşte...mai mare sens ar fi dacă ai da un sfat, dar nu o critică!

Îţi place ce ai citit?