Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

08 august, 2013 22:12

Nicăieri nu e mai bine decât la țară! HaiLaTara.MD

        După mult lucru și nervi pierduți întraiurea, cel mai tare te trage să pleci undeva departe...departe departe...departe de visurile și planurile de viață, de zgomotul și fumul de mașini, de strigăte și fast food. Așa că împreună cu alți bloggeri și proiectul HaiLaTara.MD am fost la țară! Am fost la Răut în Trebujeni! Acolo unde se fac sarmale, plăcinte în cuptor și jinică în butoi! Acolo unde ne-au întîlnit cu masa caldă și casa deschisă oameni buni, oameni de treabă și bine-primitori.

        Înainte de masă, sa discutat și a avut loc prezentarea unui nou proiect pe piața Moldovei HaiLaTara.

Îţi place ce ai citit?

14 iunie, 2013 12:00

14 Iunie - Ziua bloggerilor cu Loreen

        Astăzi, 14 iunie sărbătorim ziua bloggerilor împreună cu frumoasa şi splendida interpretă Loreen în clubul de noapte Drive. Vă readuc aminte că anume ea a câştigat la Eurovision Song Contest 2012 cu piesa Euphoria în Baku!

 

 

        Vă invit pe toţi cu mare plăcere deseară în clubul Drive, în special bloggerii din Moldova pentru a petrece o noapte reuşită şi plină de fantezii şi vise alături de noi!

 

Loreen

Îţi place ce ai citit?