Redescoperă Moldova - Expediția 2015

        De mâine, timp de 5 zile, împreună cu alți 7 bloggeri, particip într-o expediție prin toată țara în cadrul Redescoperă Moldova, organizată de patriarhul nostru blogger Eugen Luchianiuc.

        Participanții sunt: Victor Guzun, Sebastian Zavadschi, Stelutza Andrei, Moraru Andrei, Andrew Bashtannik, Anastasia Pociumban, Eugen Luchianiuc și Eu. Urmăriții pentru a fi la curent cu tot ce se va întâmpla în toate aceste zile. Victor Guzun va scri în engleză, iar Andrew Bashtannik în rusă.

 

        Eu personal, cu lucrul meu nebun și intensiv de IT-șnic, prin Moldova practic puțin ce-am călătorit. De aceea foarte multe locuri pe care o să le vizităm, vor fi noi pentru mine.

        Vom fi două echipe a câte 4 bloggeri și ne vom strădui în fiecare zi să vizităm cât mai multe locuri posibile pe tot traseul planificat. Mașinile Mitsubishi ASX și Mitsubishi Pajero Sport sunt oferite de către Mitsubishi Motors Moldova.

        În decursul zilei vom posta pe rețelele de socializare poze, istorii și momente epice pe care le vom întâlni, iar seara pe blog o generalizare a zilei. De aceea vă sfătui să ne urmăriți și voi atât pe facebook cât și pe bloguri pentru a afla mai multe prin intermediul nostru despre țara în care trăim.

 

        Se prevede a fi o excursie interesantă cu locuri care zic oamenii că merită vizitate.

 

Din 6 până în 10 iulie va avea loc un altfel de Redescoperă Moldova.În seara primei zile e planificat să ajungem la...

Posted by Redescoperă Moldova on 17 Iunie 2015

 

A doua zi din ”Redescoperă Moldova. 2015”, pe 7 iulie, vom încerca să vedem locurile frumoase și mai puțin cunoscute din...

Posted by Redescoperă Moldova on 28 Iunie 2015

 

Teoretic, în ziua a treia din Redescoperă Moldova (8 iulie) ar trebui să ajungem de la Pădurea Domnească până la Vă...

Posted by Redescoperă Moldova on 3 Iulie 2015

 

        Tare sper să fie cald și fără ploi în următoarea săptămână, pentru a ne bucura de nopți liniștite la foc și să putem dormi în sacii de dormit.

 

        Un mare mulțumesc sponsorilor noștri cu ajutorul cărora a fost organizat acest Redescoperă Moldova: în colaborare cu autostrada.md grație ajutorului acordat de către Unite 3G, Mitsubishi Motors Moldova, Rompetrol Moldova și mimi!

Îţi place ce ai citit?