Cum trebuie să fie o domnişoară?

        Pe zi ce trece, tot mai tare îmi dau seama că rămân tot mai puţine şi mai puţine fiinţe a sexului frumos pe lumea asta. Foarte multe domnişoare încep a degrada încă de mici copile, căpătând nişte idei de viaţă murdare, proaste, şi multe din ele bărbăteşti care cu timpul fetele evoluează în oi, curve virgine, şliondre, ţărănci(nu ca provenienţă, dar ca categorie) de la coada văcii şi când te uiţi la dînsele se văd 7 sate în spatele lor, iar când deschide vreo una gura, mai bine ar pute a căcat decât să auzi ceia ce iese dintr-însa!

 

Să începem cu acele care se cred mai sus decât ele costă. În majoritatea cazurilor sunt acele care au sau care cred că au corp frumos, pe lângă asta şi buze lucrătoare şi vreo 2kg de ciment pe faţă şi în fiecare seara ies la vânat mercedesuri, be-me-veuri, şi alte maşini luxoase care cel puţin arată frumos, şi prin asta lor li se pare că dacă au aşa talent, lumea e la picioarele lor...

- băhh fato eşti o curvă de care decât să-mi bag pula-n tine nu văd altceva nimic, ce crezi că dacă te-am cătăit de vreo 2 ori cu maşina şi ţi-am pus vreo 2-3 coctailuri în club, după care te-am futut cum am vrut, tu vei însemna ceva pentru mine? NU!!! tu nu valorezi nimic, eşti doar o proastă ca multe altele pe care le-am avut ca să-mi fac nevoile şi să mă bucur de viaţă prin faptul că tu exişti!

...după aceste cuvinte mă socoţi de nătâng(лох)? că asta nu Eu m-am folosit de tine сi tu de mine? că mi-ai făcut ochi dulci şi mai amăgit de câteva coctailuri? că ţi-am cumpărat flori şi te duceam acasă? că ţi-am cumpărat de băut până ai vărsat prin toate veceele?...făă să ştii că eşti jalnică!...Eu în timpul  cât am fost cu tine am făcut cu mult mai mulţi bani decât am cheltuit, aşa că mie mi-i absolut P.O.H.U.I de ce ţi-am cumpărat, fiindă Eu îmi permit!...şi ştiu că mâine lângă mine o să fie alta la fel de proastă ca tine şi chiar mai bună!

Şi ce viitor poate avea aşa o oaie? după statistică la noi în Moldova lor cam le merge...în cele mai multe cazuri îşi găsesc unul cu bani, mai slab de fire, care îi va pune fusta în cap şi toată viaţa va crede că au iubire adevărată, iar ea umblând din deprindere din pulă in pulă pe la spate până nu va mai fi interesantă la nimeni. De altfel, aşa tip de femeie va face un copil fără tată şi bătut de soartă, care va creşte nu în cele mai bune condiţii cu o mamă dependentă de alcool. Trist...

 

În lumea noastră se mai regăsesc şi aşa tipuri de creaturi numite "pizde grase". Şi aici nu merge vorba despre fetele care cântăresc mai mult, că sunt multe cu care poţi găsi limbă comună, frumoase într-un aspect anume şi gingaşe care au nu mai puţină feminitate într-însele ca multe altele. Aici merge vorba despre acele care nu au nici un tolc pe lumea asta. Sunt neîngrijite, put, leneşe, vorbesc foarte urât, stau numai cu pula-n gură, fumează, tot timpul sunt pe nervi că nu le ajunge sex, se cred că ele-s ебать cine şi se fac aşa dure şi severe de parcă Hulk pe lângă ele e micuţ şi rozovior, rag ca văcile de-ţi vine să-i fuţi una să piardă 50 de kg dintr-însa...

- făă jito nu destul că eşti grasă şi proastă a naibii, dar şi iese din gura ta atâtea prostii şi cuvinte urâte că ţi se întoarce doar uitîndu-te la tine! te ţii aşa боевая de parcă cu o mână ucizi 2 batalioane de soldaţi, iar cu alta înfuleci 10 batoane fără să le rugumi! eşti nervoasă tot timpul din cauza că nimeni nu te fute şi nu-ţi atrage atenţie, ai o faţă de bandit şi nici nu ştii ce-i asta zâmbet...pe timp de război sunt sigur că tu vei fi cea mai întrebată creatură şi vei sta în poziţia de atacă! Tot timpul îi critici pe alţii sau altele, îi faci în tot felul, neţinând cont de tine că eşti o vacă grasă cu mult mai rea din toate punctele de vedere!

Nu destul că ai atâtea neajunsuri, dar şi te ţii pe poziţie! poate o laşi mai moale puişor? poate te calmezi un pic? deajuns atâta negativ din partea ta! începe a citi vreo carte, înscrie-te la fitness, nimeni n-o să se uite la tine cu atâtea straturi de grăsime pe tine! Înceară să te simţi femeie, nu rage, nu te uita cu ochi răi la oameni, zâmbeşte mai mult, unde sa pierdut toată feminitatea din tine? Viitor? Nu, n-am auzit...

 

Mai există un tip de fete, cel mai des regăsite la noi în Moldova, care cred şi gândesc intensiv că femeile nu sunt mai jos decât bărbaţii, ci din contra pe alocuri se socot mai presus, iubesc să comande, vor egalitate în relaţii, scriu pe internet fel de fel de prostii, statusuri de genul "Все мужики козлы, а мы пиздатые такие!!!", pe lângă faptul că vor egalité, ele mai vor duse prin restaurante, ele ştiu că barbaţii adevăraţi tot timpul trebuie să achite pentru ele, de altfel ce fel de bărbaţi suntem noi? Ele mai ştiu că noi genul masculin trebuie să le lingem curul la orice pas, să le ducem în spinare, să facem totul pe placul lor, mai pe scurt să fim robii lor. Aşa tip de fete se mai numesc curve virgine. Ele ştiu totul, privesc DOM 2, iau exemple de acolo, şi o mare parte din ele sunt singure! Şi dacă au văzut că bărbarul uneia ia dăruit o maşină, ceva bijuterii şi mai nuştiu ce acolo, gata...ele ştiu că iaca el e bravo, şi iaca aşa trebuie sa fie orişice bărbat!

- Dute-n chizda mă-ti cu tot cu viziunile tale de viaţă! Te-ai uitat prea mult la seriale braziliene? îţi pare că trăieşti în poveste? Făăuuu! Pentru a avea aşa viaţă trebuie să corespunzi cerinţelor! Trebuie să poţi! Trebuie să fii la nivel, dar nu o oaie ce ia exemplu din ceia ce nu există în lumea ei! Îţi pare că într-o bună zi o sa-ţi vie prinţul pe un mercedes alb şi o să te ducă direct la înscriere? NU!!! Cui trebuie aşa o piţipoancă pe umeri, care nimic nu poate şi nimic nu a făcut în viaţa ei? Nici măcar a te fute nu ştii, că erai virgină până la nuntă! Şi nu ai deschis niciodată vreo carte sau vriun roman de dragoste ca să te mai înveţi câte ceva!

Ca să ai aşa tip de bărbat trebuie cel puţin să poţi a face ceva în viaţa asta, să ai un scop, să ai un hobby, o ocupaţie! ca să-i fie interesant cuiva să te cucerească, să ştie că are spre ce tinde! că asa tipuri de bărbaţi care sunt înstăriţi niciodată nu se vor interesa de o vacă ca tine, care nici măcar a vorbi clar şi frumos nu poate, nu mai zic de a lega 2 fraze la timpul şi locul potrivit, fără ca să-i fie ruşine cuiva că te-a scos în lume!

Cui trebuie aşa o fată care să vorbească întraiurea? Care să ridice glasul mai sus decât al meu în public? Care să mănânce la căcat pe vrute şi pe nevrute şi să mă aducă la o stare că să o scol şi s-o trimit în pizda măsii acasă?

Cum poţi să iubeşti sau să te îndrăgosteşti de aşa o animală care nu te vede pe tine ca partea ei puternică, ci ca un om căruia îi eşti dator o viaţă întreagă! Care e gata să bată singură cu pumnul în masă!

Unde ţii feminitatea pizdo? Despre care egalitate poate merge vorba aici între mine şi tine? Tu eşti femeie! Nu ai cu ce! Ai pizdă nu ai pulă! Tu eşti genul slab! trebuie să înţelegi asta! când faci vriun căcat, tu începi plânge! Ai nevoie de alinare, de susţinere! Asta şi înseamnă a fi femeie! Nu trebuie să te socoţi bărbat!

Doreşti egalitate? Atunci de ce în pizda mă-sii Eu trebuie să-ţi achit contul în cafenea, de ce Eu trebuie să lucrez pentru amândoi? De ce numai Eu trebuie să te năvălesc cu cadouri? De ce numai tu trebuie să-ţi arăţi nagâţurile? Dacă vrei egalitate, trăim şi facem amândoi totul la egal, vei lucra în rînd cu mine, vei schimba o uşă, mă vei ajuta să ridic un dulap la 5-lea etaj, vom ieşi în oraş şi fiecare îşi va achita contul aparte, îmi vei cadona şi mie o brăţară de haur, nu ciorapi...egalitate va fi!...Eu voi fi gata să stau acasă cu copii, să fac mâncare, iar tu vei lucra şi vei aduce bani în casă! Deacord?

 

Blin, omule, serios...dacă eşti femeie, fii deja femeie până la capăt! tu ai partea ta care trebuie să te preocupe, Eu o am pe a mea, şi nu trebuie să ne băgăm unul la altul în treburi...tu eşti FEMEIE, trebuie să fii drăguţă, gingaşă, fină, frumoasă, să vorbeşti frumos, să îţi ştii locul(în sensul normal), ca noi să avem spre ce tinde şi voi să fiţi luceafărul care ne va lumina în viaţă.

Chiar dacă se întâmplă că în viaţă tu eşti mai puternică moral într-o oarecare măsură decât iubitul tău, nu trebuie să te foloseşti de asta, o femeie deşteaptă cu adevărat nu îşi va arăta niciodată ceia ce poate în faţa unui bărbat, ştiind că lui asta nu îi va fi interesant şi din contra, va aprecia negativ! Ci din contra să ţii cont că eşti femeie, şi ca orişice femeie trebuieşti alinată! Dacă eşti deşteaptă cu adevărat, fă-te mai prostuţă din când în când, nouă asta ne place, ne place să vedem cum voi doriţi să ne faceţi pe plac, chiar şi atunci cand nu se primeşte. Ne place să vă vedem aşa cum sunteţi voi, când aveţi vreo ocupaţie, când vă stăruiţi să arătaţi bine chiar şi în zilele simple, când vă bucuraţi chiar şi de aceiaşi floare care a fost aleasă din inimă pentru voi. Ne plac foarte multe lucruri de care majoritatea din voi pur şi simplu aţi uitat.

Nu ridica niciodată mâna la bărbat! că nu ai tu puterea ceia ca să-ţi permiţi aşa ceva! În majoritatea cazurilor consecinţele sunt rele, rămâi cu botul umflat ori atunci pe loc, ori acasă!

 

Nu te ţine aşa rea de fire şi să sari la bătaie, consecinţele vor fi aceleaşi!

 

Nu te bate niciodată cu alte fele, de unde aşa narav prostesc? e o privelişte jalnică când te uiţi la aşa ceva!

 

Nu critica pe nimeni când mergi pe drum, prin asta nu arăţi că eşti mai pizdoasă, ci din contra mă faci să-ţi fut vreo 2 palme să uiţi de năravul ista! Doar că de fiecare dată îţi dau pace fiindcă te înteleg că eşti femeie, şi ca fiecare, vă invidiaţi una pe alta!

 

În general, pe tema asta se poate de vorbit la infinit, în ziua de azi e greu să găseşti o fată cu o personalitate interesantă, toate vor să pară ceia ce nu trebuie, de unde şi apar toate problemele! Una e curvă, alta e materialistă şi se uită numai la bani, alta vrea să fie bărbat în casă, alta e o proastă de rage ca oaia pe deal, iar fete bune si respectabile rămân tot mai puţine şi mai puţine de care de o plăcere să te îndrăgosteşti şi să faci absolut totul pentru dânsele!

 

Ceia ce ţine de restul fetelor, tot nu sunt îngeri toate. Se găsesc şi cele care se îndrăgostesc şi ele în nişte creaturi care nu le preţuiesc şi doar le folosesc şi apoi stau şi plâng şi zic că toţi bărbaţii sunt la fel, dap' în pizda măsii dacă te uiţi doar la ce-i care vor să te folosească(imaginându-ţi că ei îs чоткие) şi cu prima ocazie să te trimită nahui. Cel mai des aşa ceva se întâmplă cu fetele normale. Se uită după cine nu trebuie după care suferă si devin şi ele nişte piţipoance care vor să se răzbune, umblând prin baruri şi discoteci folosinduse în unele cazuri şi de băieţi buni, dar cel mai des căzându-le tot ce-i care singuri se vor folosi, devenind şi mai mari proaste...născocind nişte idei pentru a te întoarce că nici nu ştii, să râzi, sau să plângi? Cică "îmi pare că am rămas 80% gravidă" (caz real, am râs cu toţii în hohote 3 zile, râdem şi acuma :D)

 

Cel mai rău e că aşa tip de fete care sunt liniştite, drăguţe, normale îşi găsesc pe cineva cu care se mărită şi apoi mănâncă bătaie toată viaţa! Iar curvelor care ştiu cum să ţie pula-n mână se mărită şi duc o viaţă fericită!

 

Dacă cauţi şi doreşti un băiat normal, fii singură o domnişoară cum se cade şi nu fugi după prostii! Nu te uita la altele şi nu lua exemple de la cele ce cu adevărat pot! Nu te pune la icoană! Fii aşa cum eşti, găseşte-ţi o ocupaţie, un lucru cât de simplu ca să nu depinzi de nimeni, în general fii şi simte-te FEMEIE! Noi o să vă iubim cu ochii, dar ne vom îndrăgosti de sufletul vostru!

Îţi place ce ai citit?