Totul despre "Nimic"

    “Nimic” – este un cuvînt despre nimic. Nimicul nu a fost descoperit de nimeni, el a apărut din nimic, şi nimeni nu şi-a dat seama de unde el s-a luat.

    Prima definiţie a nimicului n-a fost dată de nimeni,  şi n-a fost publicată nici într-un ziar, şi nimeni nu a scris nimic despre acest mare eveniment. Primii oameni care au observat nimicul, nu au fost niciodată, ei parcă nici nu au existat, nimicul i-a luat cu el, în lumea vidă a nimicului. Acesta a fost cu nimeni nu ştie cîţi ani în urmă, într-o ţara care niciodată nu a avut nume.

    Se spune din moşi-ne-strămoşi că nimicul de la început se numea altfel, mai bine zis nu se numea nicicum, şi deci simţind nevoia nimicului, oamenii i-au dat numele primului om care nu a făcut nimic în viaţa sa, şi despre care la sigur că nu ştie nimeni, şi anume Nimeni Nimic. El a fost unicul om care a reuşit să nu facă nimic şi să facă nimic în acelaşi timp. Au mai fost foarte multe încercări dar toate s-au terminat foarte tragic. Cea de-a opta minune a lumii este nimicul, primele 7 pot dispărea, le poate distruge natura sau omul, dar nimicul nu poate fi distrus de nimeni, el este veşnic. Se spune că după ce oamenii mor şi sunt înmormîntaţi ei nu mai fac nimic, de aceea, trebuie de facut nimic cît suntem încă vii.

    A face nimic, nu înseamna a nu face nimic, cînd faci nimic poţi să faci absolut orice, dar cînd nu faci nimic, nu mai poţi face nimic. Toţi oamenii pe parcursul vieţii fac nimic, chiar şi atunci cînd nu fac nimic, ei fac nimic, doar că nimeni asta nu înţelege. Să faci nimic poţi singur, poţi şi cu cineva, dar cel mai bine, cînd faci nimic cu nimeni. Să nu faci nimic cu nimeni, nu poţi, deoarece daca nu faci nimic, nu poţi să nu faci cu nimeni, poţi numai singur. Şi deci să nu faci nimic e foarte trist. Cînd faci nimic eşti plin de viaţă, chiar şi oamenii care stau prin spitale cu diferite boli şi maladii, ce credeţi că fac ei?

    - Nimic. Nimicul îmbolnăveşte dar şi însănătoşeşte, el omoară şi dă naştere, prin nimic noi trăim, nimicul este scopul vieţii fiecărui om. Universul e tot un nimic, planetele, sistemul solar, galaxiile, toate corpurile cereşti nu sunt controlate de nimeni, nimeni nu le poate explora pe toate, nimeni nu ştie totul despre ele.  Din ce este format universul ? Ce se află în univers în afară de corpuri cereşti şi praf ?

    - Nimic ! Nimicul este unul din cele mai importante elemente ale universului, el este elementul primordial. Nimicul există şi acolo unde nimic nu există. Nimicul este peste tot.

    Pentru a avea o viaţă cît mai bună şi cît mai frumoasă nu trebuie decît să nu faci nimic. Să faci nimic, cînd nimic nu faci. Şi să nu faci nimic, atunci cînd nu ştii ce să mai faci. Cînd nu faci nimic, trebuie să ştii ce faci, şi să ştii de ce faci sau de ce nu faci. Nu poţi să faci nimic dacă nu faci nimic şi nu poţi să nu faci nimic, dacă nu faci nimic.

    - Ce să mai scriu ? Ce să mai fac ?

    - Nimic…

Îţi place ce ai citit?