Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

28 octombrie, 2015 16:03

Streleț capeț

        Se zice că Steleț, prim-ministrul nostru PuLeDeMist, prieten și companion cu Filat la Caravita(firma prin care s-au furat sute de milioane de euro) este cel mai bogat parlamentar din Moldova. În timp ce Filat scurgea BEM-ul de bani prin credite, el și-a ridicat o companie de chimicate cu care făcea business cu companiile lui Filat și anume cu Caravita.

        Și acum, compania asta a lui Streleț are datorii la Caravita de vreo 9 milioane de lei... Pentru Streleț suma asta nu-i o datorie așa mare ca să își facă griji pentru ea. Huinea mai pe scurt, de parcă aș fi eu dator cu un Kozel cuiva.

Îţi place ce ai citit?

12 septembrie, 2015 22:10

Scurt despre Aeroportul Internațional Chișinău.

        Am fost, am văzut. Aeroportul se modernizează. Prima etapă de investiții e de 45 milioane de euro. Se duc lucrări de construcție și se mărește. Pistele la fel vor fi renovate. Faptul că el a fost dat în concesiune, e o mare pierdere de stat, pentru că-i prost.

 

        Oricum, asta nu înseamnă că acum sau la finele lucrărilor situația nu va deveni mai bună. Va deveni mai bună în comparație cu ceea ce era. Pentru că, chiar dacă cineva va face milioane pe el, oamenii vor simți diferența și confortul.

 

 

        Despre parcare, mai n-am râs când ni s-a spus că ei n-au avut experiențe cu așa gen de construcții și din cauza asta s-au bazat pe "experții" noștri moldoveni care au propus cel mai mic preț și care au creat niște locuri de parcare înguste și bune doar pentru zaporojeţuri.

Îţi place ce ai citit?

12 mai, 2015 21:39

Test Electoral - Alegeri locale generale 2015.

    Am trecut testul electoral și am înțeles că n-am pe cine vota.

 

    Cu ce statul tre să fie mai prost pentru a nu se ocupa de neutralizarea deșeurilor? De ce tre să facă cumătru Vanea business din ele, iar noi tre să plătim pentru profitul lui?

 

    Da băi oameni! Pieție municipale agricole tre să aparțină statului! Și statul tre să ofere prețuri cu profit minim în favoarea cumpărătorilor, dar nu să decidă cumătru Vanea că arenda unui m2 de masă pentru o băbuță să coste de 3 ori mai mult decât tot mărariu pe care vrea ea să-l vândă, după care ea să pună un preț la el de 10 ori mai mare pentru a-și acoperi cheltuielile!

Îţi place ce ai citit?

20 februarie, 2015 11:30

Expovin Moldova 2015

        Pe data de 14-15 februarie s-a desfășurat Concursul Internaţional al vinurilor şi băuturilor alcoolice "Chisinau Wines & Spirits Contest". Din păcate n-am reușit să ajung la el, dar despre cum a fost puteți citi la Daniela Herța și Mihaela Roșcov pe blog.

 

        Ieri, pe 19 februarie a avut loc înmânarea premiilor producătorilor care au participat la concurs. Am fost și eu prezent la eveniment și am avut posibilitatea de a degusta împreună cu alți bloggeri din vinurile participante. La înmânarea premiilor am fost plăcut surprins de fericirea și emoțiile sincere emanate de producătorii premiați.

Îţi place ce ai citit?

12 octombrie, 2014 21:00

Despre oameni, cu referire la ruși

        Există oameni normali, indiferent de etnie, cultură sau credință. Printre ei se numără și ruși, care gândesc normal și cu care ai ce vorbi. Eu sunt sigur că un rus normal din Rusia poate fi cu mult mai demn și respectat decât o mulțime de ruși din Moldova. Pidari sunt peste tot! Atât în Rusia, Ukraina, Moldova, cât și în România! Așa că hai să nu mai generalizăm și să futem un popor în gât din cauza unor PIDARI. Iar pentru toți rusofobii și românofobii de la noi, am un mesaj.

        O parte din mine v-ar spune "Ducețivă-n pizda mamei voastre, că mai bine ele se căcau decât vă dadea viață, sau mai bine vă ejacula tații pe perete și vă lingea mâța!", dar n-o spun fiindcă posibil nu la fiecare din voi părinții sunt vinovați că ați crescut așa imbecili, dar la o parte din voi așa și este.

Îţi place ce ai citit?