Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

22 septembrie, 2013 23:35

Offline cu Iurie Ciocan - Președintele CEC

        Vineri, pe 20 septembrie am participat cu mai mulți bloggeri la un offline cu președintele Comisiei Electorale Centrale(CEC) Iurie Ciocan. A fost bine, a fost plăcut să aflu în detalii ce se petrece acolo și cum e structurat CEC-ul. Din start a dat de înțeles că e un om harnic, e un om gospodar ce are mare grijă de locul unde lucrează. Clădirea unde este situat CEC-ul e din anul 53', cam veche, dar a reușit să o restaureze binișor și în viitorul apropiat vrea să o termine.

 

 

        Când s-a format CEC-ul erau 9 angajați, în prezent numărul a crescut la 40. Ei nu au un venit și un buget propriu, toți banii sunt alocați din bugetul statului ce constituie circa 6 milioane de lei anual pentru salariile angajaților și întreținere.

Îţi place ce ai citit?

17 mai, 2013 02:37

Limba #bleadi молдовеняскэ

        Напишу эту статью на русском, только для того чтобы его прочитали и те уёбки люди которые утверждают что якобы молдавский язык существует. Хорошо #сука что не молдованский как называют его некоторые русскоговорящие страны поблизости! Какбы это относится не ко всем русскоязычным людям, но только к избранным которые найдут себя в этой статье!

 

        Начну с того что в нашей стране есть такие русскоязычные долбоёбы люди которые не только утверждают что у Молдовы есть свой язык, что жильцы говорят на молдавском, но и пытаются доказать румыно-говорящим людям которые #блядь с детства говорят на Румынском, что якобы ихний родной язык не Румынский, а молдавский, что Молдова #блядь говорит на молдавском...

Îţi place ce ai citit?

10 martie, 2013 02:19

Aşteptăm

E primăvara, dimineţile deja devin mai plăcute,soarele iţi zâmbeşte gingaş prin geam,dorinţa de a dormi şi a te infaşura cât mai comod în plapumă îi cea mai mare,dar trebuie de lucrat de învăţat de sperat la lucruri mai bune şi de aşteptat. Unii ştiu ce aşteaptă alţii habar nu au,unii au scopuri, idei bine planificate puse la punct şi trebuie doar să astepte acel prilej de a le realiza,alţii au mofturi,pofte,dorinţe schimbătoare dar oricum la fel aşteapta şi inima le este plină de speranţa că neapărat  nu azi da mâine nu mâine da poimâine se va întâmpla ceva plăcut ce o să le schimbe viaţa spre bine spre ceea ce ei visează.

Îţi place ce ai citit?

22 februarie, 2013 00:35

Cuvintele necenzurate şi sensul lor de a fi!

Ca primul mesaj pe acest site, vreau să vorbesc despre cuvintele necenzurate şi modul lor de folosire în societate.

Să începem cu aceia că Eu singur le folosesc, uneori mai des, uneori mai rar, uneori pentru un mesaj mai explicit, uneori din deprindere, dar ideea nu constă în asta.

 

Pe bune, deseori mi se spune mie sau altora că vorbesc urât, că am un vocabular plin de prostii, mi se dau întrebări de genul:

- De ce vorbesc prostii?

- Nu-i frumos să întrebuinţezi aşa cuvinte!

- Fii mai politicos! ş.a.m.d....

 

Acum dă să încercăm să intrăm în esenţa acestor cuvinte aşa numite "necenzurate".

Îţi place ce ai citit?