Despre oameni, cu referire la ruși

        Există oameni normali, indiferent de etnie, cultură sau credință. Printre ei se numără și ruși, care gândesc normal și cu care ai ce vorbi. Eu sunt sigur că un rus normal din Rusia poate fi cu mult mai demn și respectat decât o mulțime de ruși din Moldova. Pidari sunt peste tot! Atât în Rusia, Ukraina, Moldova, cât și în România! Așa că hai să nu mai generalizăm și să futem un popor în gât din cauza unor PIDARI. Iar pentru toți rusofobii și românofobii de la noi, am un mesaj.

        O parte din mine v-ar spune "Ducețivă-n pizda mamei voastre, că mai bine ele se căcau decât vă dadea viață, sau mai bine vă ejacula tații pe perete și vă lingea mâța!", dar n-o spun fiindcă posibil nu la fiecare din voi părinții sunt vinovați că ați crescut așa imbecili, dar la o parte din voi așa și este.

        Tot timpul a fost că de mici copii noi suntem capabili să gâdim și să ne dezvoltăm singuri, să înțelegem ce e corect și ce nu, indiferent de ce ne-au spus mama, tata, vecinii sau prietenii, într-un final practic doar noi înșine și suntem responsabili de ceea ce gândim. Așa că vouă rusofobilor sau românofobilor o să vă spun altceva! Sunteți toți futuți în gură până-n plămâni de sistem! Și fără voi, cu toți ceilalți pidari laolaltă, lumea ar fi cu mult mai bună!

Îţi place ce ai citit?