Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

20 februarie, 2015 11:30

Expovin Moldova 2015

        Pe data de 14-15 februarie s-a desfășurat Concursul Internaţional al vinurilor şi băuturilor alcoolice "Chisinau Wines & Spirits Contest". Din păcate n-am reușit să ajung la el, dar despre cum a fost puteți citi la Daniela Herța și Mihaela Roșcov pe blog.

 

        Ieri, pe 19 februarie a avut loc înmânarea premiilor producătorilor care au participat la concurs. Am fost și eu prezent la eveniment și am avut posibilitatea de a degusta împreună cu alți bloggeri din vinurile participante. La înmânarea premiilor am fost plăcut surprins de fericirea și emoțiile sincere emanate de producătorii premiați.

Îţi place ce ai citit?

13 februarie, 2015 09:30

Concluzii după "Fifty Shades of Grey​"

Vă zic din start, cartea n-am citit-o și idee n-aveam ce trebuia să se întâmple.

 

1. Am scris deja despre traducerea în rusă rea. Păcat. Până la urmă oricum te deprinzi.

2. Introducerea nu a fost dezvoltată deloc. Timp de 15 minute ei au reușit să ne facă cunoștință cu actorii, să facă ei doi cunoștință și după a 2-a întâlnire ea să se îndrăgostească. Cam prea repede pentru un început de film.

3. Nici nuștiu de unde și până unde, ea îi spune că-l iubește.

4. Dialogul, scenele erotice au fost bune. M-au bucurat. Oral pentru știri n-a fost. Poate în următoarele părți.

5. Într-un moment neașteptat, m-am simțit Grey văzându-mă dintr-o parte.

Îţi place ce ai citit?

21 decembrie, 2014 16:37

Șoseaua Sărăteni-Soroca, la două luni de la reabilitare

 

        De comentat aici chiar n-am ce, dar, dă să privim lucrurile altfel.

        Defapt, ei nu sunt vinovați că sunt așa cum sunt, viața alte șanse nu le-a oferit, și nici părinții lor nu sunt vinovați că așa au crescut, fiindcă mai mult la fel nu le-au putut da. Nu se fac vinovați nici cei ce ne-au condus țara în ultimii 5-10 ani, fiindcă n-ai cum să schimbi într-un an modul de trai al unui om care a trăit juma de viață sau mai mult în sărăcie și căcat. De tot asta se fac vinovați doar cei ce au crescut și au condus generația trecută, când a supraviețui trebuia prin orice metode posibile.

Îţi place ce ai citit?

12 octombrie, 2014 21:00

Despre oameni, cu referire la ruși

        Există oameni normali, indiferent de etnie, cultură sau credință. Printre ei se numără și ruși, care gândesc normal și cu care ai ce vorbi. Eu sunt sigur că un rus normal din Rusia poate fi cu mult mai demn și respectat decât o mulțime de ruși din Moldova. Pidari sunt peste tot! Atât în Rusia, Ukraina, Moldova, cât și în România! Așa că hai să nu mai generalizăm și să futem un popor în gât din cauza unor PIDARI. Iar pentru toți rusofobii și românofobii de la noi, am un mesaj.

        O parte din mine v-ar spune "Ducețivă-n pizda mamei voastre, că mai bine ele se căcau decât vă dadea viață, sau mai bine vă ejacula tații pe perete și vă lingea mâța!", dar n-o spun fiindcă posibil nu la fiecare din voi părinții sunt vinovați că ați crescut așa imbecili, dar la o parte din voi așa și este.

Îţi place ce ai citit?

02 iunie, 2014 22:50

Palas Iași - un complex pentru toate vârstele.

        În weekend, am fost invitat în Iași la implinirea a 2 ani de existență a Palas Mall. Să începem cu aceea că Iași-ul văzut de mine este un oraș curat. Palas Iași(sau Palas Mall) este situat chiar lângă Palatul Culturii, având un camping destul de mare cu diferite elemente distractive atât pentru copii cât și pentru maturi.

Palas Iași Palas Iași

Palas Iași

        Eu pot să zic că shopping-ul e puțina parte din tot ceea ce poți să vezi sau să faci acolo. Aceste două zile practic au fost puține pentru a trece și a descoperi întregul complex, dar totuși am reușit să-mi fac și careva cumpărături. Ceea ce ține de prețuri, poți găsi atât lucruri ieftine, cât și scumpe în dependență de brand, dar cred că totuși sunt mai ieftine decât la noi.

Îţi place ce ai citit?