Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

17 noiembrie, 2013 17:00

Vacanță la Villa Dor - așa cum este primit la moldoveni!

        Prima mea vacanță de toamnă-iarnă a început în Bucovina spre Carpați, trecând deasemenea pe la cetatea Hotin și renumitul oraș românesc Cernăuți, iar destinația finală fiind Villa Dor în Bucovel, un loc amplasat relativ pe vârful unui munte unde predomină o atmosferă și un gust Moldovenesc.

        Ajungând aici, simți că vrei să respiri tot mai mult și mai adânc de să-ți umpli tot corpul cu o nouă energie pură și sănătoasă. Pentru cei ca mine ce iubesc somnul mult, diminețile aici sunt mega ușoare de la atâta prospețime, odată ce deschizi ochii, corpul și creerul se simte la 100% încărcat și gata de sculare.

Îţi place ce ai citit?

03 octombrie, 2013 21:25

Redescoperă Moldova - Drumul Vinului. Ziua I. Mileștii Mici, Cricova, Romanești, Chateau Vartely

        Marți, pe 24 septembrie la ora 8 dimineața, Eu împreună cu alți 11 bloggeri dornici de a călători și degusta din roadele țărișoarei noastre, am pornit pe 5 zile în Drumul Vinului, un proiect menit de a redescoperii producătorii autohtoni de vinuri și divinuri din Moldova.

        Înainte de a porni, duminică la Carpe Diem(locul unde poți servi, dar și cumpăra vin de calitate înaltă) împreună cu câțiva bloggeri am făcut o degustație preliminară condusă de Ion Luca(proprietarul localului) ce ne-a prezentat vin de la viitoarele 2 companii noi, Vinăria Nobilă și Berhord, ce urmează să se lanseze pe piată.

Îţi place ce ai citit?

22 septembrie, 2013 23:35

Offline cu Iurie Ciocan - Președintele CEC

        Vineri, pe 20 septembrie am participat cu mai mulți bloggeri la un offline cu președintele Comisiei Electorale Centrale(CEC) Iurie Ciocan. A fost bine, a fost plăcut să aflu în detalii ce se petrece acolo și cum e structurat CEC-ul. Din start a dat de înțeles că e un om harnic, e un om gospodar ce are mare grijă de locul unde lucrează. Clădirea unde este situat CEC-ul e din anul 53', cam veche, dar a reușit să o restaureze binișor și în viitorul apropiat vrea să o termine.

 

 

        Când s-a format CEC-ul erau 9 angajați, în prezent numărul a crescut la 40. Ei nu au un venit și un buget propriu, toți banii sunt alocați din bugetul statului ce constituie circa 6 milioane de lei anual pentru salariile angajaților și întreținere.

Îţi place ce ai citit?

08 august, 2013 22:12

Nicăieri nu e mai bine decât la țară! HaiLaTara.MD

        După mult lucru și nervi pierduți întraiurea, cel mai tare te trage să pleci undeva departe...departe departe...departe de visurile și planurile de viață, de zgomotul și fumul de mașini, de strigăte și fast food. Așa că împreună cu alți bloggeri și proiectul HaiLaTara.MD am fost la țară! Am fost la Răut în Trebujeni! Acolo unde se fac sarmale, plăcinte în cuptor și jinică în butoi! Acolo unde ne-au întîlnit cu masa caldă și casa deschisă oameni buni, oameni de treabă și bine-primitori.

        Înainte de masă, sa discutat și a avut loc prezentarea unui nou proiect pe piața Moldovei HaiLaTara.

Îţi place ce ai citit?

20 iunie, 2013 15:29

Мысли в слух...

        Знаешь, я так долго не мог решиться, сказать тебе о том как сильно я тебя люблю. О том как сильно я люблю твои глаза, твою шею, твои волосы. О том как постояннно думаю о них, как я мечтаю о них, как я вожделею их, как они снятся мне по ночам в моих безумных снах, в которой я проваливаюсь из этой реальности. Я люблю тебя, очень сильно люблю.

        В этом мире нет ничего сложнее и прекрасней и загадочней тебя. Ты для меня венец этой эпохи, этого космоса, этого времени. И если я не смогу быть с тобой, то всё в одном мгновении потеряет для меня смысл. Всё в одном мгновении станет ненужным и нежеланным, мерзким и отвратительным. Я тебя люблю. Я тебя люблю...

Îţi place ce ai citit?