Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

15 iunie, 2013 12:00

Fii #bleadi bărbat!

        Cât despre femei, atât şi despre bărbaţi... Adevăraţi sunt puţini... Doar că într-o proporţie mai mare în comparaţie cu femeile. Mulţi în ziua de azi aţi uitat cum trebuie să fie un bărbat, cum trebuie să se comporte, cum trebuie să-şi aleagă femeile, cum să le alinte sau cum să le pună la locul lor! Daţi de gustul 3.14**** şi uitaţi de demnitate, de respectul faţă de voi înşivă. Cu încetişorul uitaţi că trebuie să bateţi cu pumnul în masă atunci când e nevoie. Uitaţi că aveţi la urma urmei p**a cu care voi trebuie să controlaţi paşii femeii şi nu ea pe ai voştri! Înloc să-i aduci o floare din propria iniţiativă din faptul că o iubeşti, că o respecţi, că o vrei bărbăteşte, să-i demonstrezi că eşti bărbat şi să o faci fericită, tu stai sub cabluc şi faci nu ceea ce vrei tu, ce ţine de iniţiativa ta, dar ceea ce îţi dă ea de înţeles la orice pas, te fute moral şi tu faci totul pentru ea doar din teama de a o pierde, uitând de respectul faţă de sine! Băh omule! Poate nu e bună ea aşa după cum pare?

Îţi place ce ai citit?

14 iunie, 2013 12:00

14 Iunie - Ziua bloggerilor cu Loreen

        Astăzi, 14 iunie sărbătorim ziua bloggerilor împreună cu frumoasa şi splendida interpretă Loreen în clubul de noapte Drive. Vă readuc aminte că anume ea a câştigat la Eurovision Song Contest 2012 cu piesa Euphoria în Baku!

 

 

        Vă invit pe toţi cu mare plăcere deseară în clubul Drive, în special bloggerii din Moldova pentru a petrece o noapte reuşită şi plină de fantezii şi vise alături de noi!

 

Loreen

Îţi place ce ai citit?

05 aprilie, 2013 22:40

De ce "îmi plac oamenii simpli"?

        Nu cu mult timp în urmă am aflat de un băiat pe nume Nick Bk. Mulţi îl cunosc, mulţi nici n-au auzit de el. Astăzi întâmplător am asistat la un live video chat pe ustream unde care şi cum îi dădeau întrebări şi el menţinea un dialog cu spectatorii. Unul din spectatori la întrebat "ce fel de oameni îi plac?", unde el a răspuns că-i plac oamenii simpli, după care i-am dat Eu o întrebare "de ce oamenii simpli? doar un om ne simplu nu-i un om галимый" şi din câte am reţinut, mi-a răspuns că nu-i plac oamenii ce se ţin cu nasul pe sus sau ceva de genul acesta, adica într-un fel că el vede doar negativ în cei ce nu sunt simpli.

Îţi place ce ai citit?

10 martie, 2013 11:45

Iubire ca în filme!

        Nici nu ştiu cu ce să încep, fiindcă sute de prostii şi sute de gînduri îmi stau în cap şi toate se rezumă doar la o singură întrebare! — НАХУЯ???

        — Нахуя să te sinucizi din cauza unui sentiment de iubire??? БЛЯ!!! НАХУЯ??? Нахуя la ai tăi 20 de ani, sau la câţi ai tu acolo vrei să sari de pe blocuri??? Нахуя vrei să te spânzuri??? Нахуя vrei să-ţi dai foc, sau mai nuştiu ce acolo??? Ce ştii tu în pizda mă-ti de Om cretin ce eşti despre iubire la ai tăi câţiva ani??? Cât de toromac sau toromacă poţi să fii ca să ajungi la aşa o concluzie despre o viaţă abia începută, neevoluată şi nedezvăluită?

Îţi place ce ai citit?

02 martie, 2013 16:40

Naşterea la domiciliu

        Dacă de luat şi de căutat prin internet, poţi găsi o mulţime de articole, video, imagini cum unele femei nasc acasă, sau prin alte locuri înafară de spital. Şi la fiecare din aceste postări poţi vedea o sumedenie  de comentarii de căcat în pizda mamei lor de proşti şi neinformaţi!!! Cică părinţii sunt dibili, şi-au pus viaţa în pericol a lor şi a copilului, oameni fără minte, că aşa ceva nu se pune pe internet, că e scârbos, etc, etc. Şi încă sute de comentarii de acest gen! Că nu sau folosit de albituri curate, că au născut fără igienă, fără experienţă, şi aşa mai departe cu critici de căcat!

Îţi place ce ai citit?