Gândeşte şi vorbeşte liber

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

08 august, 2013 22:12

Nicăieri nu e mai bine decât la țară! HaiLaTara.MD

        După mult lucru și nervi pierduți întraiurea, cel mai tare te trage să pleci undeva departe...departe departe...departe de visurile și planurile de viață, de zgomotul și fumul de mașini, de strigăte și fast food. Așa că împreună cu alți bloggeri și proiectul HaiLaTara.MD am fost la țară! Am fost la Răut în Trebujeni! Acolo unde se fac sarmale, plăcinte în cuptor și jinică în butoi! Acolo unde ne-au întîlnit cu masa caldă și casa deschisă oameni buni, oameni de treabă și bine-primitori.

        Înainte de masă, sa discutat și a avut loc prezentarea unui nou proiect pe piața Moldovei HaiLaTara.

Îţi place ce ai citit?

20 iunie, 2013 15:29

Мысли в слух...

        Знаешь, я так долго не мог решиться, сказать тебе о том как сильно я тебя люблю. О том как сильно я люблю твои глаза, твою шею, твои волосы. О том как постояннно думаю о них, как я мечтаю о них, как я вожделею их, как они снятся мне по ночам в моих безумных снах, в которой я проваливаюсь из этой реальности. Я люблю тебя, очень сильно люблю.

        В этом мире нет ничего сложнее и прекрасней и загадочней тебя. Ты для меня венец этой эпохи, этого космоса, этого времени. И если я не смогу быть с тобой, то всё в одном мгновении потеряет для меня смысл. Всё в одном мгновении станет ненужным и нежеланным, мерзким и отвратительным. Я тебя люблю. Я тебя люблю...

Îţi place ce ai citit?

15 iunie, 2013 12:00

Fii #bleadi bărbat!

        Cât despre femei, atât şi despre bărbaţi... Adevăraţi sunt puţini... Doar că într-o proporţie mai mare în comparaţie cu femeile. Mulţi în ziua de azi aţi uitat cum trebuie să fie un bărbat, cum trebuie să se comporte, cum trebuie să-şi aleagă femeile, cum să le alinte sau cum să le pună la locul lor! Daţi de gustul 3.14**** şi uitaţi de demnitate, de respectul faţă de voi înşivă. Cu încetişorul uitaţi că trebuie să bateţi cu pumnul în masă atunci când e nevoie. Uitaţi că aveţi la urma urmei p**a cu care voi trebuie să controlaţi paşii femeii şi nu ea pe ai voştri! Înloc să-i aduci o floare din propria iniţiativă din faptul că o iubeşti, că o respecţi, că o vrei bărbăteşte, să-i demonstrezi că eşti bărbat şi să o faci fericită, tu stai sub cabluc şi faci nu ceea ce vrei tu, ce ţine de iniţiativa ta, dar ceea ce îţi dă ea de înţeles la orice pas, te fute moral şi tu faci totul pentru ea doar din teama de a o pierde, uitând de respectul faţă de sine! Băh omule! Poate nu e bună ea aşa după cum pare?

Îţi place ce ai citit?

14 iunie, 2013 12:00

14 Iunie - Ziua bloggerilor cu Loreen

        Astăzi, 14 iunie sărbătorim ziua bloggerilor împreună cu frumoasa şi splendida interpretă Loreen în clubul de noapte Drive. Vă readuc aminte că anume ea a câştigat la Eurovision Song Contest 2012 cu piesa Euphoria în Baku!

 

 

        Vă invit pe toţi cu mare plăcere deseară în clubul Drive, în special bloggerii din Moldova pentru a petrece o noapte reuşită şi plină de fantezii şi vise alături de noi!

 

Loreen

Îţi place ce ai citit?

05 aprilie, 2013 22:40

De ce "îmi plac oamenii simpli"?

        Nu cu mult timp în urmă am aflat de un băiat pe nume Nick Bk. Mulţi îl cunosc, mulţi nici n-au auzit de el. Astăzi întâmplător am asistat la un live video chat pe ustream unde care şi cum îi dădeau întrebări şi el menţinea un dialog cu spectatorii. Unul din spectatori la întrebat "ce fel de oameni îi plac?", unde el a răspuns că-i plac oamenii simpli, după care i-am dat Eu o întrebare "de ce oamenii simpli? doar un om ne simplu nu-i un om галимый" şi din câte am reţinut, mi-a răspuns că nu-i plac oamenii ce se ţin cu nasul pe sus sau ceva de genul acesta, adica într-un fel că el vede doar negativ în cei ce nu sunt simpli.

Îţi place ce ai citit?