MasterClass: Cum să obții peste 24.000 unici pe blog în doar 7 ore?

MasterClass: Cum să obții peste 24.000 unici pe blog în doar 7 ore?

Întâi de toate vreau să fac următoarele precizări care așa sunt și n-au cum fi altfel în 2016:

  1. Lumea nu verifică veridicitatea informației pe care o distribuie;
  2. Lumea nici nu citește informația pe care o distribuie;
  3. Lumea poate fi ușor manipulată cu niște titluri bine gândite;
  4. Lumea până nu-i arăți cu degetul, ea nu găsește și nu vede nimic.

Deci, mai jos vă prezint un masterclass în doar 3 pași simpli cum poți obține mult trafic pe blog:

1. Găsești o prostie scrisă, spre exemplu de Andrei Năstase, despre niște oameni care umblă cu seringi infectate prin oraș și înțeapă oamenii.

2. Scrii un articol cu totul despre altceva, dar legat de prostia lui Năstase, care transformă acea prostie într-un caz posibil. Spre exemplu aricii de mare. Țepii lor por fi veninoși și te pot trauma binișor.

Pentru un articol de succes ai nevoie în primul rând de un titlu potrivit și o imagine la temă. Imagini cu înțepături de arici de mare nu-i greu deloc să găsești în google.

Excluzi cuvintele cheie din prostia lui Năstase, cum ar fi „indivizi” și bagi o descriere subtilă și eronată care are ca scop să confirme alt fapt real.

Voila! Datorită acestor modificări, articolul tău a devenit un magnet de trafic în social media. Și pofig că în conținut ai scris doar două propoziții nimic legate de Chișinău sau în general de oameni.

3. Și ca să nu fii egoist, te mai împarți cu traficul și cu-n prieten. Pentru asta scrii că toate dovezile le vei găsi la el pe blog, indicând link-ul, unde oamenii dacă conectau logica, observau poze cu arici de mare.

Ca rezultat, articolul tău poate avea așa statistici ca ale mele(zilele precedente par a fi pe zero din cauza diferenței mari de vizitatori):

Traficul în următoarele zile s-a micșorat vizibil din motive clare: oamenii au dat report la distribuirea mea și link-ul a fost blocat pe Facebook.

PS: Concluziile îs clare. Astea-s consecințele la faptul cela că atât multor tineri cât și celor mai în vârstă(aici pretenții nu-s, e clar, generația trecută) nu li s-au dat nici macar lecțiile de bază din domeniul IT, pentru a gândi cumva mai constructiv. Și asta în anul în care tehnologiile informaționale sunt folosite mai peste tot.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *