Orange Systems – O mică introducere

Orange Systems – O mică introducere

Nicolae întreba ceva timp în urmă ce companii bune de IT cunoaștem în Moldova, scopul final fiind dacă știe cineva că Orange pe lângă telecomunicații mai activează și-n domeniul IT. După cum s-a observat prin comentarii, nu prea se știa.

Este vorba de Orange Systems, o companie fiică a Orange ce livrează produse corporative țărilor din vest. De aici și e clar de ce nu prea este cunoscută în Republica Moldova, nu lucrează cu ai noștri.

După o mică vizită la inițiativa lui Nicolae, am aflat că are în jur de 100 de angajați ce lucrează la câteva proiecte corporative, clienții venind în mare prin intermediul clubului Orange.

Unul din plusuri ce m-a bucurat e că ei lucrează Agile, ceea ce e o oportunitate și motivație foarte bună pentru cei care ar vrea să se angajeze la ei. Pe lângă asta, au un packet bogat de facilități pentru angajații Orange și un colectiv deschis spre comunicare.

Alt plus, angajații au un orar destul de flexibil. Vrei – vină la 10:30 la lucru și pleacă la 19:30. Vrei – vină la 7 și pleacă la 16 acasă. Pe lângă asta, angajații au o zi în săptămână(la dorință) oportunitatea de a lucra de acasă.

Minus? Probabil subiectiv, dar logic. Din motiv că ei sunt specializați pe Java și .NET, mediul lor de lucru este în mare parte pe Windows.

În concluzie pot spune că dacă mă specializam pe Java, Orange putea fi o bună experiență în CV-ul meu. Dacă vrei să faci parte și tu din colectivul lor, apeleaz-o pe Lia.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *