Rezultatele offline-ului cu Serafim Urechean

        Ieri, Gospodarul a organizat un offline cu noi, bloggerii. Cam lent cu el, dar, așa-i vârsta. Zice că dacă nu câștigă anul acesta, atunci nici nu se mai bagă. Începutul a fost melancolic, a povestit ce-a făcut 11 ani din '94 încoace. Zice că a fost pe cât de posbil corect și cinstit și nimănui nu s-a supus, dar, noi deja cu toții știm cum sunt ei toți frumoși și pufoși în campanii electorale.

        Părerea mea e că pentru el deja e târziu să se bage în primărie. Pe parcursul discuțiilor n-am văzut și nici n-am auzit să aibă careva idei inovative. Da, a vorbit despre tot căcatul care se petrece acum și zice că pe timpurile lui așa ceva nu s-a îndrăznit, acum nu mai cred să țină piept contra șefului său pe care zice că nu-l are sau și mai rău, șefului de la PD, ambii având câte o parte de miliard la mână.

        A zis că au dorit și alții să-l înainteze, dar n-a vrut să zică cine. Cred că minte, sau are aceleași interese ca și Filat, de altfel nu văd cum să vrei să-ți facă campanie electoracă un partid care și-a dezamăgit zeci de mii de alegători în ultimile 9 luni. Eu personal nu pot să înțeleg la ce se mai gândesc cei care încă mai fac parte sau mai susțin PLDM fără ca să aibă careva interese personale.

        La întrebarea mea dacă are încredere în Vlad Filat așa și n-am primit un răspuns normal. Cică înainte, prin 2005 avea, acum cică îl respectă pentru tot curajul care-l are... dap și normal că tre să ai mare curaj să pui la cale cu prietenii un furt de miliarde!

        Mai pe scurt...eu despre trecutul lui nu știu prea multe. Știu că mama îl votase permanent. Acum nu mai cred s-o facă, cel puțin din cauza stejarului putrezit care-i stă în spate. Cu PLDM n-are șanse el cum n-am eu șanse să ajung pe Marte până la locale. Faptul că e convins că va câștiga și pe alocuri deja se simția primar, cred că el încă nu știe cât de dezamăgită e lumea în ultima vreme.

 

        PS: Poate dacă nu-l reprezentau verzii, poate era alt final.

Îţi place ce ai citit?