Redescoperă Moldova – Expediția 2015

Redescoperă Moldova – Expediția 2015

De mâine, timp de 5 zile, împreună cu alți 7 bloggeri, particip într-o expediție prin toată țara în cadrul Redescoperă Moldova, organizată de patriarhul nostru blogger Eugen Luchianiuc.

Participanții sunt: Victor GuzunSebastian ZavadschiStelutza AndreiMoraru AndreiAndrew Bashtannik,Anastasia PociumbanEugen Luchianiuc și Eu. Urmăriții pentru a fi la curent cu tot ce se va întâmpla în toate aceste zile. Victor Guzun va scri în engleză, iar Andrew Bashtannik în rusă.

Eu personal, cu lucrul meu nebun și intensiv de IT-șnic, prin Moldova practic puțin ce-am călătorit. De aceea foarte multe locuri pe care o să le vizităm, vor fi noi pentru mine.

Vom fi două echipe a câte 4 bloggeri și ne vom strădui în fiecare zi să vizităm cât mai multe locuri posibile pe tot traseul planificat. Mașinile Mitsubishi ASX și Mitsubishi Pajero Sport sunt oferite de către Mitsubishi Motors Moldova.

În decursul zilei vom posta pe rețelele de socializare poze, istorii și momente epice pe care le vom întâlni, iar seara pe blog o generalizare a zilei. De aceea vă sfătui să ne urmăriți și voi atât pe facebook cât și pe bloguri pentru a afla mai multe prin intermediul nostru despre țara în care trăim.

Se prevede a fi o excursie interesantă cu locuri care zic oamenii că merită vizitate.

Tare sper să fie cald și fără ploi în următoarea săptămână, pentru a ne bucura de nopți liniștite la foc și să putem dormi în sacii de dormit.

Un mare mulțumesc sponsorilor noștri cu ajutorul cărora a fost organizat acest Redescoperă Moldova: în colaborare cu autostrada.md grație ajutorului acordat de către Unite 3GMitsubishi Motors MoldovaRompetrol Moldova și mimi!

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *