Streleț capeț

Streleț capeț

Se zice că Steleț, prim-ministrul nostru PuLeDeMist, prieten și companion cu Filat la Caravita(firma prin care s-au furat sute de milioane de euro) este cel mai bogat parlamentar din Moldova. În timp ce Filat scurgea BEM-ul de bani prin credite, el și-a ridicat o companie de chimicate cu care făcea business cu companiile lui Filat și anume cu Caravita.

Și acum, compania asta a lui Streleț are datorii la Caravita de vreo 9 milioane de lei… Pentru Streleț suma asta nu-i o datorie așa mare ca să își facă griji pentru ea. Huinea mai pe scurt, de parcă aș fi eu dator cu un Kozel cuiva. Cât îs 9 milioane de lei pentru dânșii? Asta-s doar patru sute de mii de euro, asta-s doar 8 apartamente în Chișinău. Huinea, nu?

Cineva lucrează și se bagă în ipotecă pe 25 de ani ca să-și cumpere cu chiu cu vai un apartament. Alții în general în viață n-au avut și nici nu vor avea așa sume.

Pațani, cu 9 milioane de lei câte salarii poți plăti? Câte familii poți face puțin mai fericite? Filmulețe de pe Zdarowa Natasha fix în fix arată atârnarea lor față de oameni. Iar când apar întrebările, nimeni nimic nu știe și nimeni de nimic nu răspunde. Pentru asta tot timpul există alți oameni, alte instituții…

În țara asta bleadi totu-i pe dos. Vor experți, dar oferă salații mici. Vor oameni cinstiți, dar singuri oferă mită. Vor bani, dar iau mită ca cineva să nu plătească impozite. Așa și trăim, e destul doar să te kentuiești cu cineva din susul piramidei și peste un timp ajungi să nu-ți mai lipsească nimic.

Țara asta are nevoie de experți în domenii și bine plătiți, nu de cadavre politice ca Filat, Leancă, Streleț, Plahotniuc sau alți căcați neimportanți.

Ca să fie mai clar despre ce vorbesc, priviți și singuri aici.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *