Svetlana Ungureanu – o Business-Шваль pe roți

Svetlana Ungureanu – o Business-Шваль pe roți

Deja știți despre accidentul de ieri, 30 septembrie 2019, unde un Porsche a intrat cu viteză mare într-un troleibuz pe str. Alba Iulia, în urma căruia zeci de oameni din troleibuz au avut de suferit.

La volanul mașinii se afla Svetlana Ungureanu(link și link). Alături mai era și un pasager, care în urma actidentului a murit pe loc. Pe internet oamenii spun că și ea a murit, dar nu este adevărat. Spre fericirea ei, ea se află în stare gravă la spital.

2.15 – atât alcool i-a fost depistat în sânge. Asta este foarte mult!

Defapt, nu mă miră deloc. Se pare că tot alcoolul și i-a salvat viața. De altfel, doar fiind beat criță, organismul îți poate rămâne viu la 130km/h cu impact frontal, fără centuri și fără airbaguri.

Accidentul de pe Alba Iulia // Imagini clare

Accidentul de pe Alba Iulia // Imagini clare

Publicată de luchianiuc.com pe Miercuri, 2 octombrie 2019

Niciunul din pasageri nu aveau puse centurile de siguranță, mai mult ca atât, nici airbagurile la mașină nu erau funcționale.

E atât de sălbatic să mai explici în anul 2019 cuiva că centura de siguanţă trebuie purtată! E ca şi cum ai explica cuiva că dinţii trebuie spălaţi. Că trebuie să faci duş din când în când. Că ai nevoie de hârtie igienică, ierată-mi fie comparaţia. Şi totuşi, mai există oameni printre noi, din păcate, care se cred supereroi favorizaţi de nu ştiu ce stele, planete sau sorţi şi care cred că n-au nevoie de centură de siguranţă. Doamne, e o mentalitate atât de expirată! Dar ea este printre noi, încă mai este!

https://piataauto.md/Stiri/2019/10/Editorial-Accidentul-de-pe-Alba-Iulia-Chisinau-eruptia-unei-mentalitati-defecte/

Ce ține de șoferiță, internetul și-a făcut datoria și a scos la suprafață multitudinea ei de încălcări făcute în trafic anterior, unde urcatul beată la volan era la ordinea zilei.

Șoferița care a provocat azi accidentul de pe strada Alba Iulia din Chișinău Nu conduceți în stare de ebrietate

Publicată de luchianiuc.com pe Luni, 30 septembrie 2019

Anul trecut, făcuse accident și fugise de la fața locului.

Doamna care a facut accident in centru orasului cu un an in urma !!! Cine i-a dat permisul inapoi ???

Publicată de Sergiu Bogdanov pe Luni, 30 septembrie 2019

Dar se pare că nu fugise departe. Doar până la primul gard.

Doamna care a facut accidentul in centru orasului a intrat in poarta unei locuinte cu peste un an in urma chiar dupa ce a lovit masina mamei mele !!!

Publicată de Sergiu Bogdanov pe Luni, 30 septembrie 2019

Mai mult ca atât, ea în 2018 primise 6 luni de închisoare cu suspendare și la scurt timp după alte încălcări i-au fost aplicate cu executare, dar după checkinurile de pe profilul ei de facebook, nu e clar dacă le-a stat sau nu.

http://jurisprudenta.csj.md/search_col_penal.php?id=12594

Frumos, nu? Cine ar sta în spatele ei vă întrebați?

Simplu, era Moldova lui Plahotniuc! Cine altcineva, dacă nu tot oamenii din anturajul lui și stăteau în spatele ei. În una din video, pasagerul beat care se urcase la volan după accident și fugise până la primul gard, era Sergiu Visan, proprietarul Interauto și partenerul de afaceri(unii mai spun și sponsorul) a lui Dorin Damir, președintele FEA.

Sunt sigur că are mult mai multe încălcări de care noi încă nu știm și care i-au fost acoperite, pentru că asta e țara lor.

Mai jos savurați și declarațiile avocatului femidei – Vladimir Covali(tatăl actualei Ministre a Justiției, Olesea Stamate) care până acum îi apăra interesele și acum încearcă să se îndreptățească.

Vladimir Covali, avocatul Svetlanei Ungureanu

Vladimir Covali, avocatul Svetlanei Ungureanu

Publicată de luchianiuc.com pe Marţi, 1 octombrie 2019

Dacă va supraviețui, vom vedea cu ce se va termina toată istoria asta. Între timp, un meme la temă:

PS: Dacă mai apare ceva informație, voi face update la articol.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *