Test Electoral – Alegeri locale generale 2015

Test Electoral – Alegeri locale generale 2015

Am trecut testul electoral și am înțeles că n-am pe cine vota.

Cu ce statul tre să fie mai prost pentru a nu se ocupa de neutralizarea deșeurilor? De ce tre să facă cumătru Vanea business din ele, iar noi tre să plătim pentru profitul lui?

Da băi oameni! Pieție municipale agricole tre să aparțină statului! Și statul tre să ofere prețuri cu profit minim în favoarea cumpărătorilor, dar nu să decidă cumătru Vanea că arenda unui m2 de masă pentru o băbuță să coste de 3 ori mai mult decât tot mărariu pe care vrea ea să-l vândă, după care ea să pună un preț la el de 10 ori mai mare pentru a-și acoperi cheltuielile!

Noi deja cu toții știm cum lucrează companiile private în acest domeniu. Într-un oraș normal și la ora 23:00 tre să ai acces la transport pentru a ajunge acasă. La noi cum se face ora 21:00, practic tre să suni la taxi. Pe lângă asta, problema e ca și în punctul 2.

Toate serviciile comunale tre să aparțină statului în monopol! La fel statul tre să investească în dezvoltarea și modernizarea lor pentru a nu mai avea nevoie de alternative. Punctul 2 și aici are prioritate!

Serviciul de furnizare a apei potabile tre să fie privatizat? Blea! Voi ce? Sunteți proști? Citiți punctul 2! Toate serviciile cheie pentru societate tre să aparțină statului! Doar statul va putea oferi cele mai mici prețuri fără a plăti bani în buzunarul cuiva!

Hai ș-om izola orice hârb de casă construită cu 100 de ani în urmă pentru că asta e moment istoric. Toată planeta tre să se modernizeze, să evolueze, iar Moldova tre să rămână o pată pe hartă ca istorie.

Cică unul din ei a răspuns: „Aceste servicii sunt o afacere profitabilă, accesibilă pentru populație” – da blea, o afacere profitabilă pentru cumătru Vanea!

PS: Când o să înțelegeți că un stat sănătos nu trebuie să aibă profit din el însuși, atunci o să trăiți și voi și cei din prejur fericiți și mulțumiți.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *