The Secret – un gentleman’s club plin de secrete.

The Secret – un gentleman’s club plin de secrete.

Cred că toți ați văzut filme cu scene din cluburi de noapte pentru adulți și vați întrebat cum ar arăta asta în afara ecranului. Cel mai bun sfat e să uiți tot ce-ai văzut pân acum, să-ți iei prietenii, important cu care te simți liber și în care ai încredere și să pleci într-un gentleman’s club din apropiere. Așa am făcut Eu împreună cu cei din #horrorsquad și am plecat vineri seara la Secret.

Odată ce ai intrat – muzica, luminile și fetele te copleșesc într-o transă hipnotică ce te face să zbori. Privirile fetelor îți spun că te plac, mișcările lor îți spun că te vor. Toate îți zâmbesc și îți fac semne erotice pline de sex-apeal. Te privesc și-ți vânează ochii cu arta lor de a se atinge, de a-și arunca câte o haină jos, privindu-te în ochi spunându-ți că ea dansează doar pentru tine. Asta n-are cum să nu-ți placă.

Desigur tot asta e doar un flirt așa cum ți-l imaginai în visele tale. Dacă e prima ta experiență de acest gen, încearcă să n-o iei tare la inimă. Fetele sunt profesioniste în ceea ce fac și cunosc foarte bine cum să se comporte cu tine începând cu unde să te atingă, cum să te mângâie și terminând cu stoarcerea secretelor din tine :). Ție-ți rămâne doar să te distrezi și să le accepți atenția.

Acest club este o plăcere relativ scumpă, dar s-a meritat din plin după o săptămână de stres la lucru în fața calculatorului. După feedback-urile lăsate de AndreiNicolae și Ronin după acea seară, sunt sigur că se vor mai organiza așa ieșiri în #horrosquad.

Îți place ce ai citit? Distribuie mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *